Голямо двуумене... Има доста варианти как да я боядисам и всеки вика различно, на мен почти всички ми харесват, жената иска цялата да е сива... По късно ще пусна още идин вариант, който много ми допадна...
Spectre написа:Голямо двуумене... Има доста варианти как да я боядисам и всеки вика различно, на мен почти всички ми харесват, жената иска цялата да е сива... По късно ще пусна още идин вариант, който много ми допадна...
Spectre написа:Голямо двуумене... Има доста варианти как да я боядисам и всеки вика различно, на мен почти всички ми харесват, жената иска цялата да е сива... По късно ще пусна още идин вариант, който много ми допадна...
здравеите колеги аз съм новичък тука но мисля и аз да дам мнението си за решетката понеже това си е лично мое мнение де, че тя и фаровете наи много красят голфетките
niki26 написа:здравеите колеги аз съм новичък тука но мисля и аз да дам мнението си за решетката понеже това си е лично мое мнение де, че тя и фаровете наи много красят голфетките
На първо място са джантите и окачването, а след това са останалите неща
е да де допускам че колата вече им джанти аз за моята съм намерил едни 16-ки на по малко от година окачването вече смених и сега започвам с фарове, стопове, мигачи и там както му е реда