Някой ми надрал колата - взета от боя и ударена отзад
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Още на 3-я ден, от как купих половера някой завистник ми го издра с ключ от калник до калник ... малиии побеснях направо за част от секундата, после се замислих - бе майната и на боята ние да сме здрави, нали има каско. След два дни, гледам правен опит и от другата страна - ми за симетрия явно. (На същото паркомясто на предишната кола ми бяха свили пластмасовата капачка, скриваща винтовото съединение на задната чистачка и разни други зулуми, като извадени странично огледало с откъртен държач и т.н.)
След няколко дни ми открадоха емблемата отпред - направо ми премаля, като си видях колицата така ощърбена. Теглих майните... купих от битака за 10пари друга, която взе че си смени собствеността след 2 дни. След 10-на дни си купих 3-та емблема и бая се замислих дали да не и "инсталирам" бръснарски ножчета отвътре или да и вържа един спрей 10000110, ама си викам - може някой хлапе да удари джакпота и после аз да му ям колая.
Накрая ще стане така, че ще платя на комшия от първите етажи за да монтирам няколко камери и после с готовия матриал - на гости.
Аман от завистници.
Пожелавам им всичко, от което се страхуват и не желаят да преживеят!!!
След няколко дни ми открадоха емблемата отпред - направо ми премаля, като си видях колицата така ощърбена. Теглих майните... купих от битака за 10пари друга, която взе че си смени собствеността след 2 дни. След 10-на дни си купих 3-та емблема и бая се замислих дали да не и "инсталирам" бръснарски ножчета отвътре или да и вържа един спрей 10000110, ама си викам - може някой хлапе да удари джакпота и после аз да му ям колая.
Накрая ще стане така, че ще платя на комшия от първите етажи за да монтирам няколко камери и после с готовия матриал - на гости.
Аман от завистници.
Пожелавам им всичко, от което се страхуват и не желаят да преживеят!!!
Някой простак (не е нужно да го коментирам... това е признак единствено на простотия и нисък интелект) ми тегли чертата на десните 2 врати... имам пълно каско към БулИнс, заведох щетата, след огледа казаха, че е точно толкова дълбоко, че да трябва пълно пребоядисване на вратите въпреки всичко. Отложих го за пролетта, но ме притесняват следните неща - дали ще съвпадне цвета или ще трябва да казвам че е хамелеон като ме питат? дали вратите няма да скърцат и пукат от монтажа и демонтажа? Въобще какъв опит имате - мога ли да се надявам че ще бъде свършено качествено най-вече от страна на цвета (сив металик). Препоръчаха ми да я дам в сервиза им в Бояна, тъй като там си правели колите дебеловратите и били по-старателни...
Последна промяна от so.sec на Съб 26 яну 2008 17:25, променено общо 1 път.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
утепа ли го тоя ве деба простакаVarbona написа:so.sec написа:...
ее кви са тия аватари бре![]()
Кво се оплаквате...днес пред очите ми надраха колата с ключ, нямам думи

Трафиканте,е как не те беше срам да одереш на админа колата ве,простак
Последна промяна от LILO&STICH на Чет 17 яну 2008 16:40, променено общо 1 път.
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега и аз я минах тази процедура. По-принцип нали знаеш че като ти виси колата в сервиз не може да знаеш какво да очакваш, обаче на мене ми препоръчаха на 4ти километър да си я правя и там ми я боядисаха и добре са се справили - предна броня, преден заден калник, предна задна врата и капака на багажника.
Нямам проблеми и цвета е едно към едно какъвто трябва:)успех
Нямам проблеми и цвета е едно към едно какъвто трябва:)успех
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Забравих да добавя че и прага под шофьорската врата успях да смачкам в един изкъртен бордюр... доста вдлъбнат е, като по чудо не е закачена вратата. Застраховката ще го покрие и това, но някой има ли идея как се оправя това!? реже ли се направо? някой ми спомена за някакво издухване... нямам никаква идея... то това място ми се струва недостъпно за изчукване...!?
- Wish_Master
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами преди два дни точно се прибирам в къщи от застрахователите... ходих да си прибера парите от каското, затова , че един леко заспал ме блъсна отзад и ожули цялата броня и престилка... и баща ми вика слез за видиш, че някой ти е одрал колата отстрани. Не е нещо сериозно, но пределено се забелязва и дразни. Егати каръкщината. Не ми се ходеше пак за каското, омръзна ми да се разправям. 30 минути пишеш протокол и после ти дават някакви пари, дето само за материалите нестигат. Като я карам колата ме блъскат, като не я карам пак ме удрят. Егати шофьорите, егати хората. 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”