Студ -17.4 - добър тест за акумулатора
- asengamalov
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Студ -17.4 - добър тест за акумулатора
-15градуса според климатроника, 62Аh!!!!!!!!!! моnbat с неясен произход, не каран Пасат В5*97тди от 01.01/17.00часа-изненада ме приятно -днес в 09.00 ЗАПАЛИ???!!!
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
Тази сутрин в Пловдив -15
Задника ми засмука ледената седалка като вендузка и кокалите ми се смарангясаха.С трепереща ръка като дърт дедо дето си изтръсква х...я наплющях ключа у дупката.Къси дълги,дълги къси,шут на съединителя и въртим 3 сек и ръъъъъъъъъъмтъмтъмтъмммммммм.
Акомулатор некъф Арктик германски 60ампер часа 3 години тука в бг без нито едно дозареждане,а в Немско колко години незнам.Чакаме ЛЯТОТОООООООООО.
Задника ми засмука ледената седалка като вендузка и кокалите ми се смарангясаха.С трепереща ръка като дърт дедо дето си изтръсква х...я наплющях ключа у дупката.Къси дълги,дълги къси,шут на съединителя и въртим 3 сек и ръъъъъъъъъъмтъмтъмтъмммммммм.
Акомулатор некъф Арктик германски 60ампер часа 3 години тука в бг без нито едно дозареждане,а в Немско колко години незнам.Чакаме ЛЯТОТОООООООООО.

- Memo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Вчера сутринта запалих безпроблемно, обаче тая сутрин акумулатора даде фира
По данни на съседа като е излизал в 6 часа сутринта е било -22, а моя акумулатор някав италиански на 4-5 години, така че го намирам за нормално. Сега зареждам и утре ще му дам втори шанс, ако не оцелее до следващата сутрин ще трябва да олекна 100-на лева.

- francois
- Автомобил: VW POLO
- Двигател: AEF 1999
:(
Полчо беше безотказен .... до вчера
Към 13 ч. вчера се опитах да запаля и тцък, тцък, присветване на стрелките на мигачите, потрепване на стрелката на оборотомера и йок ... нема палене, дори не превърта ... а акумулаторът е макс на 8 месеца, от сухите, с око, свети си зелено, т.е. ОК ... чакам ся едно приятелче да пробваме с кабели
(

Към 13 ч. вчера се опитах да запаля и тцък, тцък, присветване на стрелките на мигачите, потрепване на стрелката на оборотомера и йок ... нема палене, дори не превърта ... а акумулаторът е макс на 8 месеца, от сухите, с око, свети си зелено, т.е. ОК ... чакам ся едно приятелче да пробваме с кабели

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”