Цена за зареждане на автоклиматик?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Re: Цена за зареждане на автоклиматик?

Мнениеот mely » Вто 03 юли 2012 14:29

Никога не говоря неща в които не съм сигурен.Компресора си работи отвсякъде.За да не мислиш че се заяждам прочети ръководството за Опел Зафира...Доколкото знам при различните марки е различно.Затова и попитах -сигурен ли си.

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Вто 03 юли 2012 15:02

Специално Г4 има датчик, който следи външната температура и под 7 градуса не включва компресора дори и да си пуснал климатика. Вероятно и при други модели е така.

Потребителски аватар
Shakez
Автомобил: Passat CC
Двигател: CBAB

Мнениеот Shakez » Вто 03 юли 2012 15:25

maxpayne написа:Специално Г4 има датчик, който следи външната температура и под 7 градуса не включва компресора дори и да си пуснал климатика. Вероятно и при други модели е така.

:да:

Не знам дали ще се изтълкува като реклама, но аз съм доволен от сервиз Elbatron и бих го препоръчал на всички /това за София де/. Момчетата са много точни, обясняват, абе няма да сгрешите!!!

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Вто 03 юли 2012 19:59

mely написа:Никога не говоря неща в които не съм сигурен.Компресора си работи отвсякъде.За да не мислиш че се заяждам прочети ръководството за Опел Зафира...Доколкото знам при различните марки е различно.Затова и попитах -сигурен ли си.

Ми вервай си колкото искаш че ти работи компресора под 5 градуса,сигурно от Опел единствени са въвели технология пречеща на дренажа да замръзва при отрицателни температури и затова само техните климатици охлаждат зимата,тия от Мерцедес и Ауди къде спят не знам mhihi

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”