Цена за зареждане на автоклиматик?
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Re: Цена за зареждане на автоклиматик?
Никога не говоря неща в които не съм сигурен.Компресора си работи отвсякъде.За да не мислиш че се заяждам прочети ръководството за Опел Зафира...Доколкото знам при различните марки е различно.Затова и попитах -сигурен ли си.
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Специално Г4 има датчик, който следи външната температура и под 7 градуса не включва компресора дори и да си пуснал климатика. Вероятно и при други модели е така.
- Shakez
- Автомобил: Passat CC
- Двигател: CBAB
maxpayne написа:Специално Г4 има датчик, който следи външната температура и под 7 градуса не включва компресора дори и да си пуснал климатика. Вероятно и при други модели е така.

Не знам дали ще се изтълкува като реклама, но аз съм доволен от сервиз Elbatron и бих го препоръчал на всички /това за София де/. Момчетата са много точни, обясняват, абе няма да сгрешите!!!
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
mely написа:Никога не говоря неща в които не съм сигурен.Компресора си работи отвсякъде.За да не мислиш че се заяждам прочети ръководството за Опел Зафира...Доколкото знам при различните марки е различно.Затова и попитах -сигурен ли си.
Ми вервай си колкото искаш че ти работи компресора под 5 градуса,сигурно от Опел единствени са въвели технология пречеща на дренажа да замръзва при отрицателни температури и затова само техните климатици охлаждат зимата,тия от Мерцедес и Ауди къде спят не знам

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”