Ludia написа:Някъде има ли teamradio извадка за последноро състезание ? Интересно ми е какво си говориха с Алонсо.
с алонсо кореспондираха на италиански,нз може да разбираш
Ludia написа:Някъде има ли teamradio извадка за последноро състезание ? Интересно ми е какво си говориха с Алонсо.
vinixxx написа:Ludia написа:Някъде има ли teamradio извадка за последноро състезание ? Интересно ми е какво си говориха с Алонсо.
с алонсо кореспондираха на италиански,нз може да разбираш
Jetman написа:В това състезание много добре се видя по крайното класиране кои са най-бързите пилоти в момента...
escrime написа:Като изключим Бътън от последните състезания - всички шампиони.
Не е някакво ново откритие май.
LILO&STICH написа:Може и хамчо да се нареди.Стига да нямам проблеми в бокса
Vettel написа:...Само искам испанчето да не спечели пилотския...
Vettel написа:LILO&STICH написа:Може и хамчо да се нареди.Стига да нямам проблеми в бокса
Ферари както тръгнаха да крадат персонал на Макларън, защо не им откраднаха механиците деа...
Ей Митак, златен сиНъмбър уан
![]()
Жоре, не мисля, че ще доминираме до края на сезона. Една студена писта и Мерцедес ще къртят мивки...Аз се примирих, че тази година можем да спечелим единствено конструкторския шампионат. Само искам испанчето да не спечели пилотския...
Ludia написа:Кои сте Вие ? Ако е Redbull Racing то ти какви точно функции изпълняваш и каква ти е длъжността ?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Burner_inc и 53 госта