joromnt написа:Kleber Krisalp hp2
Bf goodrich G-force winter
Някой може ли да ме ориентира кой от двата модела да избера?
Карах си Г3-то с Kleber HP2 и като цяло съм доволен от гумата. Един колега пък кара Мондеото с BG goodrich и също е доволен.
joromnt написа:Kleber Krisalp hp2
Bf goodrich G-force winter
Някой може ли да ме ориентира кой от двата модела да избера?
hooligan_sk написа:Карал съм с Гудрич, нямам фрапантни забележки, но с изключение на актуалните Корморан Б2, всички друго гуми които съм карал са по-добри на заснежен/заледен път. Това са Барум поларис 2, Гиславед Нордфрост3(тези са изрудски), някъв Клебер, Сава С3, Гудиър УГ7+ и можеби още някви за които не се сещам...
...за съжаление Nordfrost вече не се предлага за нашия пазар. Тъй като този модел е предназначен за държави с екстремни зимни условия и непочистени пътища, а ние сме в Югоизточна Европа, oт Continental са сметнали, че в България няма нужда от такива гуми.
z1ggygo написа:ами дебиката 90лв, ханкока 105.. как да е ;] живи и здрави и успешна седмица на всички !
motofan написа:...въпросните bf goodrich g-force winter ги карах 2 зими (все още съм с тях ),но това са им последните дни ОТПРЕД !!!....пълна скръб са ,не искам да изпадам в подробности ,но миналата зима се принудих да сложа смотаното си Марангони с 4 мм грайфер отпред за да се движа в снега. Тези гуми не стават за сняг!!! Това е личното ми мнение и не ангажирам никой с него. В момента БФ-а има поне 5-6 мм ....и ще отиде отзад ,а за отпред май ще има 2 нови китаеца от небезизвестната марка Съни
....дреме ми ,китайски били ,твърди били ,обаче вървят чудесно в снега!!!
..а и са с 0.9мм грайфер
joromnt написа:z1ggygo написа:ами дебиката 90лв, ханкока 105.. как да е ;] живи и здрави и успешна седмица на всички !
Първо питай къде е правен тоя Ханкоок, четох мнения на няколко места че се произвежда в Китай. А по принцип идва или от Унгария, или от Корея.
motofan написа:.......потънах с 2 броя TOYO snowprox....по 110 левчета парчето....ТРЯБВА да съм доволен....ще видим
stefan4o написа:joromnt написа:z1ggygo написа:ами дебиката 90лв, ханкока 105.. как да е ;] живи и здрави и успешна седмица на всички !
Първо питай къде е правен тоя Ханкоок, четох мнения на няколко места че се произвежда в Китай. А по принцип идва или от Унгария, или от Корея.
Hankook според мен като марка е много пред тези две лоу-енд евтинджоси. Корейска марка е, гумите идват или произведени в Корея или в Унгария, където имат завод, доколкото зная.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 66 госта