cecoa1 написа:Мани писането, аз четенето с разбиране ти коментирам, като доста незадоволително...
А Германия съм ти я дал за пример, щото съм живял достатъчно там, и съм видял как стандарта на живот минава през достатъчно спазване на правилата, и изграждане на определен манталитет. Освен това, всички я дават за пример за бяла държава, ама това като става въпрос само за едната страна с позитивите там, пък като стане въпрос за правила и ред, повечето хора тук искат да е като в джунглата. Ми, няма как да стане едновременно да живеем всички много добре, и никой, нищо да не спазва.
И не ми казвай къде аз да ходя, щото мнозинството хора тук все пак са избрали да са в един съюз с Германия, за да живеят по-добре, съответно е нормално да се спазват общите правила за там и тук. Пък ти като не искаш тия правила(които са в сила отдавна, просто сега започнаха да се спазват), иди където ти харесва.
И не излизай с тезата, че много неща са зле у нас, та сега ли решиха прегледите да оправят. Зле са, щото тоя малък но много прост народ може да мисли само на дребно и всеки гледа личния си рахатлък. Протести само като му бръкнат в джоба, пък било то и смешни и абсурдни протести като за поскъпването на горивата, или пък сега срещу прегледите... Сигурно утре ако сложат и повечко камери да снимат за скорост, пак ще има абсурден протест, че "то не може така"... Откъде накъде ще ви карат да спазвате неща, които до вчера сте нарушавали...?! А, че ни крадат като общество по много начини, и че ако ги контролирахме, вече щяхме да сме стигнали европейците, никой не се замисля...то това си е прието за даденост
от всички пишещи в тази тема, аз броя само 2-ма които искате да сме в европата като Джърманито. И НЕ никой тук не е гласувал да се влиза в съюз с тях, както и НИКОЙ НЯМА да гласува дали сака евраци. щото нямаме думата