Приемам всякакви съвети как да си внеса колата от Латвия (Рига). Това което знам е че са в ЕС. Най-лесно е да платя на някой (без значение от сумата) да ми я докара, но надали някой вкарва коли от там. Приемам предложения и съвети
Внос от Латвия?
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Внос от Латвия?
Случаят е много особен. Набелязъл съм си кола в Латвия, която доста трудно се намира другаде и ако я има е на много висока цена. Та затова нямам много избор.
Приемам всякакви съвети как да си внеса колата от Латвия (Рига). Това което знам е че са в ЕС. Най-лесно е да платя на някой (без значение от сумата) да ми я докара, но надали някой вкарва коли от там. Приемам предложения и съвети
-
los_tigros
Re: Внос от Латвия?
Може да ти я докараме с нормален камион оттам,но няма да е никак евтино.Най малкото защото ще е трудно да се намери соло камион оттам и може да се наложи да се кара с нормален(13.60м).
Имам познати превозвачи и спедиции от Прибалтика и утре ще се разровя да видим какво ще направя.
Имай предвид,че моя вариант няма да е евтин и би следвало да се използва в краен случай.
Имам познати превозвачи и спедиции от Прибалтика и утре ще се разровя да видим какво ще направя.
Имай предвид,че моя вариант няма да е евтин и би следвало да се използва в краен случай.
колега пробвай в http://www.speditor.net пусни си обява и си направи сметка дали те устройва с камион да ти я докарат,Иначе другия вариянт е плащаш на човек и ти я докарва на ход. Успех.
- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
MK4 написа:Случаят е много особен. Набелязъл съм си кола в Латвия, която доста трудно се намира другаде и ако я има е на много висока цена. Та затова нямам много избор.
Тия са големи шарлатани братле,не те плаша ама ти казвам че са царе на джамжазлъка и шмекера...имай 1 на ум от мен,8 години натрупах мнения за тях!
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имам познат латвиец, утре ако се видя с него мога да го питам за съвет.
- dnn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега ако не е тайна каква е колата честана много интересно
мисля, че колегата yarek е родом от прибалтийските страни, можеш да пробваш да се консултираш с него на ЛС или:
Местожителство: Габрово
Местожителство: Габрово
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Днес говорих с моя познат. Той ми каза, че при тях купуването на автомобил става като в Германия. Дори договор не е нужен. Отиват купувач и продавач в КАТ, където продавачът се подписва, че е получил парите и автомобилът се записва на купувача. На талонът се отбелязва по някакъв начин, щом е за износ, че е валиден още месец и с него може да се изнесе автомобилът. Въпросът е какво ще искат българските власти /КАТ/ при внос на автомобил от Латвия - най-добре провери това. Но едва ли ще е по-различно от внесените от Германия или Италия автомобили.
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
има пиниз с внасянето на акцизни коли от САЩ в Латвия.
тъй като Латвия е членка на ЕС после се регистрира тук и пей сърце.
тъй като Латвия е членка на ЕС после се регистрира тук и пей сърце.
-
los_tigros
В Прибалтика има доста пинизи за доста работи.КОлегата основно го интересуваше транспорта.Все още работим с него по въпроса.
- napster
- Автомобил: BMW E30
- Двигател: 1.6 LPG
И аз съм проучвал въпроса за внос от Латвия и разбрах доста кофти работи. Общо взето ще купиш евтино колата, но навсякъде ще ти искат подкупи за да успееш да я изкараш от Латвия. Мафията там все още действа. Като намеря комп. ще обясня подробно че пиша от GSM-a.
I az sum prouchval vuprosa za vnos ot Latvia I razbrah costa koftii raboti. obshto vzeto shte kupish evtino kolats no navsqkude shte to iskat podkupi za da uspeesh da ia izkarash ot Latvia. mafiata tam vse oshte deistva. Kato namerq komp shte obqsnq podrobno che pisha ot GSMa
I az sum prouchval vuprosa za vnos ot Latvia I razbrah costa koftii raboti. obshto vzeto shte kupish evtino kolats no navsqkude shte to iskat podkupi za da uspeesh da ia izkarash ot Latvia. mafiata tam vse oshte deistva. Kato namerq komp shte obqsnq podrobno che pisha ot GSMa
- varkulaka
- Автомобил:
- Двигател:
Един приятел си внесе преди 2 месеца от там един Мерцедес ще го питам и ще пиша
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”