дайте ми съветмоля ви.предварително ви благодаря нова бора във форума помогнете
- siviqt zvqr
- Автомобил:
- Двигател:
нова бора във форума помогнете
здравейте колеги.вече карам vw bora 1.9(п.д.)115к.с.имам намерение да си сложа биксенон,но съм със кристалните фарове,а чета различни мнения че трябвало да има лупи.дайте ми съвет каква марка и какъв да си взема.каква е разликата,защото гледам че има тънки и дебели баласти,разглобяеми и неразглобяеми крушки.моля ви някой ако има информация да ми помогне.има ли смисъл да слагам като нямам лупи или не.има и някакви ерор кабели.те ще ми трябват ли?извинявайте,че питам смешни работи,но наистина не сам запознат изобщо с тези работи а нали съм вече представител на групата-трябва да изглеждам добре
дайте ми съветмоля ви.предварително ви благодаря
намирам се във варна ако е необходимо да го монтират в сервиз-препоръчайте ми такъв,че да нямам проблеми после с гаранцията.и ако може да е по-ефтиничък,че гледах едни за 300-400лв,а са ми множко
благодаря ви
дайте ми съветмоля ви.предварително ви благодаря - golf avenue
- Автомобил: vw golf variant
- Двигател: azj 02
Re: нова бора във форума помогнете
аз имам биксенон/китайски/ на Бората и не съм довелен. дали е от формата на рефлектора или от крушките незнам, светлината не е плътна има някакви разсейки, + това дългите не са това което бяха с обикновените крушки, сега свети малко по на далеко от късите. чакам да изгори нещо и да го махам
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”