Погнете по 1 проблемче
-
d1daka
- Автомобил:
- Двигател:
Погнете по 1 проблемче
Здравеите колеги... Ето че днес стана некаква беля пък идея си немам откаде иде проблема значи днес се прибирам и баща ми ми каза че скочил във някаква дупка ала джантата и балансите са там а почна да тресе волана прин ниска и висока сокорст може би най-вече се чуства при ниска джантата права всичко ОК ама... Та сега се чудя от къде е проблема ? Ако някои се е сблъсквал с него да ми помогне ако може
Мерси предварително 

- Milanski
- Автомобил: VW Golf 4 110
- Двигател:
Re: Погнете по 1 проблемче
Напълно ли си сигурен , че на джантата и няма нищо ? Аз преди години имах един случай с голф 2 , ударих се отпред в дясно в един бордюр с гумата и гледам джантата съвсем леко жулната а ми тресе волана . Когато я свалих от гумата , гледам цялата джанта станала вълнообразна по борда , щеше да счупи баланс машината 
-
d1daka
- Автомобил:
- Двигател:
Milanski написа:Напълно ли си сигурен , че на джантата и няма нищо ? Аз преди години имах един случай с голф 2 , ударих се отпред в дясно в един бордюр с гумата и гледам джантата съвсем леко жулната а ми тресе волана . Когато я свалих от гумата , гледам цялата джанта станала вълнообразна по борда , щеше да счупи баланс машината
Само леко като се кара тресе повече а като се настъпи и по не се усеща а би трябвали като си с крива джанта да ти тресе още повече с повече скорост
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А сваляли ли сте джантата? Аз така изкривих една джанта само от вътрешната страна...
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
проверете си джантата на баланс
толкова ли не можете да се оправите с елементарни неща
а се пишете шофьори
Аман
катанец
толкова ли не можете да се оправите с елементарни неща
а се пишете шофьори
Аман