Ludia написа:ами бате какво да ти кажа, аз преди 2 седмици до западен парк какво видях: седа си аз в колата и чакам едно момиче да слезе и гледам някъв мотор, естествено без номер спира до една вектра, слиза единия който беше отзад (те бяха двама с каски) и със бокс чупи джама на вектрата и измъква касетофона, а човека бил на 20 метра от там спрял да си купи нещо от една бутка и даже и алармата не включил а тия вобще не си направиха труда да отворат вратата!
и газ със мотора......а човека вика след тях, понеже не бях загасил мотора, тръгвам след тах, ама...нали се сещаш как се гони мотор....пък и да ги бех настигнал какво...аз съм сам.....
и се върнах а човека понеже видял че тръгвам с яко газ след тях ми вика ела да те почерпа нещо...жал ми стана за човечеца....

Значи това е схемата, ето как се измъкват бързо и незабелязано.Но на това му се вика организирана престъпност и точно заради това няма да влезем в ЕС.......преди няколко дена слушах по телевизията да коментират как в Румъния се справили с огранизираната престъпност и ако имало престъпления то били от единични лица и неогранизирано.Не знам дали да вярвам, ходил съм в Румъния, но нямам преки впечатления, а и беше отдавна
П.П.Някой вероятно ще зададе въпроса защо мотористите трябва да са част от организирана престъпност, а отговора е елементарен

Дори колегата да ги е настигнал, да ги е повалил и т.н. и да дойде полиция, точно нищо няма да им се случи още на по-следващата вечер ще си наваксат за изгубеното време.Ето на това му се вика организирана престъпност, гърба ти е покрит, а ти си правиш каквото искаш