Сега искам да ги вържа, но ми трябва малко помощ.Кафявите оголени кабели се връзват един със друг, но другия черен кабел, който е пак оголен не знам със кой трябва да се върже.Как да си оправя бибипката ?
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Как да си оправя бибипката ?
Преди време стана един фал със свирката на волана и баща ми се наложи да отреже кабелите.
Сега искам да ги вържа, но ми трябва малко помощ.Кафявите оголени кабели се връзват един със друг, но другия черен кабел, който е пак оголен не знам със кой трябва да се върже.

Сега искам да ги вържа, но ми трябва малко помощ.Кафявите оголени кабели се връзват един със друг, но другия черен кабел, който е пак оголен не знам със кой трябва да се върже.- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Как да си оправя бибипката ?
С какъв волан е колата колега?Ако е с два бутона за клаксона,нямам снимка на такъв волан,та как да тестваш,даваш на късо,да затвориш веригата и тестваш.Хубаво е да снимаш и волана,ако е с двете копчета,трябва да излизат от двете букси(обувки) по 2 кабела,за двата бутона,ако е с един,по един кабел 
Да сега се загледах в снимката,май не беше с два бутона,а с четири кръгли бутона,това е на старите голфове 1

Да сега се загледах в снимката,май не беше с два бутона,а с четири кръгли бутона,това е на старите голфове 1

- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Re: Как да си оправя бибипката ?
Колата е Голф 2 с волана с 4-те копченца, но аз бях забравил че извадих пластината за свирката, която е на волана.И сега най-лесния начин да си пусна бибипката е да си сменя волана.Можете да заключите.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”