Мобилен сервиз гуми
-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
Мобилен сервиз гуми
Много доволен от тази услуга. Днес звъннах в 13.00 и в 14.30 бяха при мен. Монтаж демонтаж и баланс (зимните са на джанти) 28 лв. Момчето само си ги иизвади от мазето и нареди летните обратно в чувалчетата, както си е ред. Дадох му 30 и така. Не знам как дам координати, без да го счетат за реклама, така че който иска на л. С.
- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Re: Мобилен сервиз гуми
Понеже съвсем скоро ползвах стандартни услуги за гуми:
Цената при посещение за услугите, които колегата е цитирал, не е ниска, но това че идват на място (при това бързо) оправдава разликата. Следващият път и аз ще се замисля дали да не се възползвам.
Цената при посещение за услугите, които колегата е цитирал, не е ниска, но това че идват на място (при това бързо) оправдава разликата. Следващият път и аз ще се замисля дали да не се възползвам.

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Цената на колело до 16" с демонтаж/монтаж/баланс е 12лв. В местната гумаджиинаца е 8лв. Като съотношение не е малка разликата, но в абсолютна стойност нищо особено 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Мисля че услугата е добра най- малкото защото пести висенето по гумаджийници в сезона на смяна. Само че баланса как го правят на място или носят гумите в свой сервиз?
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
eddyman написа:Мисля че услугата е добра най- малкото защото пести висенето по гумаджийници в сезона на смяна. Само че баланса как го правят на място или носят гумите в свой сервиз?
На място, имат машина в микробуса

-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
Досега смяната винаги ми е била над 20 лева, така че разликата не е фрапантна. Става въпрос за 16 цола. Не зна къде ги свалят качват и Баланс за 8 лв. И аз бих отишъл, все пак не бера парите по дърветата.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”