Какво ще кажете за тази обява ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Какво ще кажете за тази обява ?
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2 И такаааа... мой приятел иска да си купи този файтон и да му сложи газов инжекцион.Интересува ме дали този мотор гори много,защото така съм чувал и дали ще понесе ГИ. Не съм запознат със ходовата му част. Ще съм ви благодарен за мненията 

-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Какво ще кажете за тази обява ?
Къде ще го намери твоя приятел този Файтон та да го купи?
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
шегуваш се, нали?
това ми звучи като: дайте да събереме пари, компанията, за бензинец, да идеме на кино със S-класата...
маймуната, преди да изяде маслината-мери отзад костилката...
това е кола, в която ВСИЧКО е скъпо. ако твоя приятел си въобразява, че ще си купи гъзария за 20 бона и ще й сложи газчица, за да не му харчи много и няма да я пипа, защото всичко за тая кола струва ръка и крак-по добре да си го избие от главата!
няма голям и топъл сладолед.
това ми звучи като: дайте да събереме пари, компанията, за бензинец, да идеме на кино със S-класата...
маймуната, преди да изяде маслината-мери отзад костилката...
това е кола, в която ВСИЧКО е скъпо. ако твоя приятел си въобразява, че ще си купи гъзария за 20 бона и ще й сложи газчица, за да не му харчи много и няма да я пипа, защото всичко за тая кола струва ръка и крак-по добре да си го избие от главата!
няма голям и топъл сладолед.
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
KirilGeorgiev написа:Къде ще го намери твоя приятел този Файтон та да го купи?
Е в немското Мобиле

-
- Автомобил:
- Двигател:
ГИ ще се сложи не от цигания,а защото колата ще се кара много.Запознат е ,че поддръжката е скъпа. Но го интересува самата кола - двигател и ходова част.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
купето е тежко. не случайно В6 е най малкия мотор.
ерго-ще му идва малко нанагорно и ще харчи.
логично е...
ерго-ще му идва малко нанагорно и ще харчи.
логично е...
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Същата за по-малко пари има и в БГ, дори е с ГИ. Но това, което е написал Ваското е много вярно. Добре да обмисли дали може да си позволи поддръжката на такъв автомобил.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:

Щом ще се кара много - ще се чупи много.
Абе ебаси темата, честно...
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз точно този дето го е карало синчето на собственика, намиращо се в момента в казармата не бих го купил, честно
...или си пуснал обявата само като пример? 

Питащия индивид е ИДИ*Т и няма смисъл, да си търкам клавиатурата.
Последна промяна от pensiq на Чет 02 фев 2012 11:20, променено общо 1 път.
- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
Поддръжката на тая кола е все едно боддържаш Бентли твоя човек да се прецени може ли да си позволи да кара Бентли ако да да я взима но на такава кола да слага газ е смешно просто все едно Майбах на метан
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Човек, който наистина може да си позволи такъв тип автомобил, не говоря да го закупи, а да го поддържа, мноооого рядко пуска тема във форуми.
Обикновено чете, преценя и взима.
По колата от обявата - смяна на масло на скорости с адаптация 2500+ лв., ако я кара с 22 цоловите джанти 3500 + за гуми, за зимни гуми още поне 1600-1700 лв. и то при 17 цола (няма как 16"). Да продължавам ли?
Само да вметна, че разни мои познати с коли над 2 тона просто не смогват да изкарат два сезона с едни и същи гуми. Тежестта на колата "яде" гумите. Същото се отнася за спирачни дискове и накладки. За Файтон с предни дискове 360 мм има ли идея колко струват? Направо са два за лев. А накладки? Не стават Феродо от 40 лв. Да не се връщам на обявата, май беше без въздушно окачване, ама ако е? Преден амортисьор 2500 + лв.
А колата вече е на 200 000 км.
Та, ако след всичко това все пак има готовност да налива по тази кола суми на година почти равни на 1/2 от цената на колата ... колко ще му натежи 2.6 л бензин и 22-23 градско?
По колата от обявата - смяна на масло на скорости с адаптация 2500+ лв., ако я кара с 22 цоловите джанти 3500 + за гуми, за зимни гуми още поне 1600-1700 лв. и то при 17 цола (няма как 16"). Да продължавам ли?
Само да вметна, че разни мои познати с коли над 2 тона просто не смогват да изкарат два сезона с едни и същи гуми. Тежестта на колата "яде" гумите. Същото се отнася за спирачни дискове и накладки. За Файтон с предни дискове 360 мм има ли идея колко струват? Направо са два за лев. А накладки? Не стават Феродо от 40 лв. Да не се връщам на обявата, май беше без въздушно окачване, ама ако е? Преден амортисьор 2500 + лв.
Та, ако след всичко това все пак има готовност да налива по тази кола суми на година почти равни на 1/2 от цената на колата ... колко ще му натежи 2.6 л бензин и 22-23 градско?
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
brabus написа:Човек, който наистина може да си позволи такъв тип автомобил, не говоря да го закупи, а да го поддържа, мноооого рядко пуска тема във форуми.
И това ако не го откаже ...или е малоумен или има многоооооо пари ама не му казва - приятелят му.А ГИ е за парлама.

- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Защо да е парлама ГИ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Момчета колата ми е на подарък от един ,щот имам да взимам бая пари и искам да си карам София-СОЗОПОЛ,аз на 10000 ще избия ГИ...Само магистрала тракия ползвам. ИМАМ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ГО ПОДДЪРЖАМ!НЕ ИСКАМ КОМПЛЕКСРАРСКИ ИЗБЛИЦИ! ИНТЕРЕСУВАМЕ ДАЛИ КОЛАТА ЩЕ ПОНЕСЕ ГИ? Сега разбрахте ли ме комплексирани колеги
ДАЖЕ МЕТАН ЩЕ МУ СЛОЖА !
ИСКАМ ДА ИЗДЕВАТЕЛСТВАМ НАД НЕГО !

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”