изгледайте клипа и ми кажете....какво мислите!!?
http://vbox7.com/play:adce91fe8b
какво мислите за хората от клипчето?
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: какво мислите за хората от клипчето?
Безработни ксуйове. Бих ги влачил тях с колата и въжето.
Отделно тоя клип вече измества "дърта вещица продава тройка", по брой показвания.
Отделно тоя клип вече измества "дърта вещица продава тройка", по брой показвания.
Забавно им е да чупят. Аз лично не бих унищожил така кола, защото после ще има да събирам парчетии и чистя след нея 2 дена. Ясно е, че е за лигата. Хората обичат да са известни и интересни. Тези определено са успели да станат известни с ... демонстрацията си на бездарност и липса на "креативност".
Не случайно пиша креативност, защото това в случая е разрушаване. Може да станеш известен, с клип, с проекта си на база Г3, отнел време и труд, но може и набързо да станеш известен с истеричния смях на полуидиоти, квартални льохмани и местен дебил, изтигащи те в култ, защото си "нечовек, батееее!".
А колко време е било нужно на маймуните, за да станат хора?! Странно защо всеки иска да е нечовек, ... а примат?
Ха сега да те видим, Дарвин!
Не случайно пиша креативност, защото това в случая е разрушаване. Може да станеш известен, с клип, с проекта си на база Г3, отнел време и труд, но може и набързо да станеш известен с истеричния смях на полуидиоти, квартални льохмани и местен дебил, изтигащи те в култ, защото си "нечовек, батееее!".
А колко време е било нужно на маймуните, за да станат хора?! Странно защо всеки иска да е нечовек, ... а примат?
Ха сега да те видим, Дарвин!
Последна промяна от sam_boha на Сря 29 фев 2012 14:43, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
и мен ме възмути клипа!!! баси селяците!!! 

- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Ценното за нас за тях е просто една стара кола.
Хората явно могат да си го позволят и трошат,забавляват се!
Мисля същото каквото щях да мисля и ако трошаха Опел,Пежо или каквото и да е друго.
Интересен фън и антистресс
Хората явно могат да си го позволят и трошат,забавляват се!
Мисля същото каквото щях да мисля и ако трошаха Опел,Пежо или каквото и да е друго.
Интересен фън и антистресс

- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”