OMV промоция
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
OMV промоция
Колега някой възползвал ли се е от новата OMV промоция. Който клиент познае колко литра Алпин Дизел ще събере резервоара на автомобила му, го получава безплатно
Гледах рекламата по Нова Телевизия и ми стана интересно.
-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
Примоция... пълниш и ако не се окажеш прав плащащ всичко
не сериозно не знам. ама чудно как ще стане примерно ако имаш еди колко си литра вътре и ако напълниш догоре и не познаеш ко става?
пък нямаш пари да платиш всичко особено ако си с някой бус...

не сериозно не знам. ама чудно как ще стане примерно ако имаш еди колко си литра вътре и ако напълниш догоре и не познаеш ко става?
Последна промяна от black` на Съб 20 яну 2007 19:56, променено общо 1 път.
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Еееее веднага слагам на голфа да смуче тунджа от шише, изпразвам резервоара, отивам сипвам на една колонка в ОМВ 10 литра, премервам тия десет литра аджеба колко са, след това измервам обема на целия резервоар, обръщам го в литрите от колонката на ОМВ-то и след това отивам да пълня до горе
. Като мина пет шест пъти и ще има отдалече да ми викат че примоция вече нема
.
. Като мина пет шест пъти и ще има отдалече да ми викат че примоция вече нема - mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
Единствено в БГ дизеловото гориво се "пеносва" и пистолета щраква доста по-рано от пълния резервоар.По чужбините дизелът по бензиностанциите не се пеносва,пяна има само при агродизела.Зареждал съм т рактори,знам
Освен това един 55л резервоар може да хване 1-2л повече,защото има камери за обезвъздушаване(не знам така ли се казват???),ама знам,че може.Така че да си познаеш обема става повече от трудно,още повече на първо щракване,защото пяната ще изключи пистолета
.
Освен това един 55л резервоар може да хване 1-2л повече,защото има камери за обезвъздушаване(не знам така ли се казват???),ама знам,че може.Така че да си познаеш обема става повече от трудно,още повече на първо щракване,защото пяната ще изключи пистолета