Другия ми въпрос е за Пасат Б5.5,значи колата неможе да се отключва и заключва от много далече и искам да попитам някои дали знае къде може да е проблема,възможно ли е да е от огледалото вътре за задното виждане или незнам от какво?Благодаря предварително
Колеги имам два въпроса
Колеги имам два въпроса
Колеги искам да попитам някои ако знае тези фарове които са на ФК или Депо кои са по добри, и дали по-добре ще светят от старите ми фарове говоря за обикновените фарове на пасат б5...а въпросните фарове са ето тези : http://www.kz-tuning.com/store/index.ph ... t&Itemid=2 .
Другия ми въпрос е за Пасат Б5.5,значи колата неможе да се отключва и заключва от много далече и искам да попитам някои дали знае къде може да е проблема,възможно ли е да е от огледалото вътре за задното виждане или незнам от какво?Благодаря предварително
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Колеги имам два въпроса
Колега, прочети правилата на форума, а и може да провериш за отговора на въпросите си чрез търсачката!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”