Точно за този модел /и подобните му/ възстановяването на външния вид без песъкоструйка е робски китайски ръчен труд, да не говорим за упражнението с черна боя преди лакирането...
П.П. Тук е мн. трудно с песъкоструйките - в града ни знам само за една, която почиства добре, без да наранява повърхностите в дълбочина... Май зависи от материала, който използват като абразив. На всичкото отгоре е в завод /за алум. отливки/ и достъпа до нея е хммм, сложен...
Според мен бордовете, вижда се с просто око, са доста неравни имало е доста с тях. Най-добре е да ги види гумаджия. Нищо не губиш ако ги сложи на машината. 200 лв. според мен са много, старички са. Намират се нови по 100 -120 лв. е не са маркови но... вършат работа.
за криви..... не са криви, но както казах на места им е паднал лака и са поужулени бордовете (щото когато ги купих нямаше гуми с двоен борд) а за карането...... 100к само откакто са в мен....
Bobby_ написа:за криви..... не са криви, но както казах на места им е паднал лака и са поужулени бордовете (щото когато ги купих нямаше гуми с двоен борд) а за карането...... 100к само откакто са в мен....
Бе това с боята е най-малкия проблем с един спрей Cosmos или Дупликолор стават като чисто нови.
Мети, въпроса е да се доближиш до първоначалния им вид, при това покритието да се задържи отгоре повече от месец, без да се налюспи или да пожълтее лака на монтираните отпред. Точно за тези джанти не знам доколко е рентабилно да се правят по този начин...