П.С. по колите не е правено нищо,няма чипове и т.н.
Passat vs Volvo v70
- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Passat vs Volvo v70
Значи къв е филмът:един комшия,който ми се пише "приятел" иска да дърпаме моя пасат с волвото на един друг комшия(тук някой би казал егати наглия тип)като въпросния пич с волвото ще го отстъпи на другия да го кара и да се дърпаме.Иска да сложим по 200 лева за 2 от 3 старта и толкова е надъхан,че чак зе да ме плаши с тва волво щот ми разпраа "щи напрааа 3 4 коли разлика
. И аз такъв ся се позамислих и реших и да питам се пак във форума,щото 2 глави мислят повече от една.Има ли някъв шанс тоя дето ще кара волвото,което е В70 Д5 163 коня автоматик с моя пасат 140 коне ръчка ? А и другия филм да спомена: въпросния "състезател" не се е качвал да шофира кола от 2 години,ще кара както споменах чужда кола и то за сефте.Мерси на колегите,които изразят мнение по глупавите ми въпроси
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Passat vs Volvo v70
Според мен това е момента да сложиш един чип на твоята и да го изненадаш.arrougance написа:...
А ако трябва да съм честен мисля че ако и двете коли са сток,той ще те дръпне-чак 3-4 коли не,ама осезаемо ще е пред теб.Така че по-добре си спести тея 200 лв за морето
- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
е ако го каже това за пасата 4е е куц е ебахти дървото. возил съм се на паста като твоя колега 140 коня ръ4ка и спокойно мога да сложа 200лв на теб 4е ще го направиш да си говори сам. волвото си е тежко пък и автомат според мен няма шанс . с пасат като твоя 240 км/4 съм правил без ядове докато това волво ми мяза да е някво спънато пък автоматarrougance написа:аз мисля,че стабилно ще го сцепя на 8 дори и без чип,ама ще ми е наредба ако ме бие,щото ще има "видя ли ,аз ти казах че тоя пасат е куц" и т.н
виж ако е с волво R70 300 коня ... тва е др работа 
- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
- Съмнителният
- Автомобил: Bora 4 motion
- Двигател: BDE 2002
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”