Въпрос за паяк

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Въпрос за паяк

Мнениеот Plumber » Съб 19 юли 2008 6:36

Добро утро :) Имам още един час докато тръгна на работа но сега гледам един умник от всичкото свободно място на улицата е спрел точно пред гаража.Съответно ако не го махна си изтървам часа за майстор ,защото трябва да отида на работа,после да се върна и после да отида до Виница.Та въпроса ми е има ли такава опция да се обаждаш на Полицията и да идват с паяк да го махат?

Потребителски аватар
mariovasi
Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
Двигател: TSI

Въпрос за паяк

Мнениеот mariovasi » Съб 19 юли 2008 6:56

Добро утро :) ,мисля има такава опция.Тези дни питах точно това,един познат който работи на единствения паяк във В.Търново.Та момчето каза- автомобил пред "вход-изход-гараж"при сигнал се вдига...
ами ако си я подкара след два дена...какво правиш,да нямаш излизане с колата ок ама...
В европейските държави не ги жалят.Вдигат слушалката и ония разчистват.

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Съб 19 юли 2008 7:06

Ся отивам да я ритам.Ако не излезе до 5 мин се обаждам.Благодаря :)

Потребителски аватар
snoopgod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snoopgod » Съб 19 юли 2008 9:43

кажи после какво е станало че имам подобен случай
:roll: ама не с гараж а с 5те метра пред къщата ми където си слагам колата.Прди 3 месеца този доста нагъл тип си беше зарязал колата/5ца бмв/пред на 1ин комшия така,колата му седя 1 месец докато на комшията ми не му писна и извика паяк..лошото е че не живее вече при нас да го питам какво се прави :roll:

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Съб 19 юли 2008 10:01

Направи си от онези скоби, които ги има пред повечето къщи в Созопол и Несебър. Вдигаш скобата и я заключваш с катинара :wink:

Потребителски аватар
FaTDoG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Въпрос за паяк

Мнениеот FaTDoG » Съб 19 юли 2008 10:02

Plumber написа:...

Викай смело, има ли коли за вдигане идват на момента, все пак това са пари за тях ;)

Потребителски аватар
snoopgod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snoopgod » Съб 19 юли 2008 10:40

колко ли взимат?

Потребителски аватар
amikus
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

re

Мнениеот amikus » Съб 19 юли 2008 11:31

На тебе нищо ама на взетия беше 45 лева и акт и други разправий.А относно 5 те метра пред къщата ако няма гараж или вход може да си спира освен ако не е твое местото тогава може да си сложиш скоба с катинар.Но ако е общинско нямаш право улицата е на всички не е твоя!Друг е въпроса ако е на тротоара тогава няма право.

Потребителски аватар
Vilik
Автомобил: S4
Двигател:

Мнениеот Vilik » Съб 19 юли 2008 11:33

snoopgod написа:колко ли взимат?

Взимат от собственика на колата :P

Потребителски аватар
snoopgod
Автомобил:
Двигател:

Re: re

Мнениеот snoopgod » Съб 19 юли 2008 15:13

amikus написа:На тебе нищо ама на взетия беше 45 лева и акт и други разправий.А относно 5 те метра пред къщата ако няма гараж или вход може да си спира освен ако не е твое местото тогава може да си сложиш скоба с катинар.Но ако е общинско нямаш право улицата е на всички не е твоя!Друг е въпроса ако е на тротоара тогава няма право.
еми на тротоара е :wink:

Потребителски аватар
amikus
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ре

Мнениеот amikus » Съб 19 юли 2008 17:01

Ем тогава ако вземат всички коли от тротоарите не ми се мисли сигурно на половин София ще ги приберат.Ако имаш средства си направи гараж в двора или поне местенце в двора за колата и си капитан.

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Съб 19 юли 2008 21:39

Общо взето резултата е една Алфа 145 е посредата на пътя почти цял ден и никой не ебава.Значи сутринта се обадих на "паяк",некъв дежурен полицай ми вдигна,взе номера на автомобила и т.н. и каза ще оправим проблема.И така до 1 часа на обяд.Следва пак звънене от моя страна и полицая казва че е съобщил,но във Варна има само 1 паяк :shock и имал много "поръчки" и не знаел кога ще станеЕ викам как един паяк бе?Ми така е,каза,господине знаете положението какво е :shock Ще търсим по собственик,за да я премести.Е викам щом и полицията взе да го съобщава значи е лоша работата :? Ми ,казвам му аз,тогава викам комшиите и я местим. Съответно аз 2:30 имам часа за автомобила при колегата georgipass.Забирам двама комшии отиваме до Алфата и о чудо,тя оставена на 2-ра скорост без дръпната ръчна.Десетина лашкания и автомобила е вече на посредата на пътя.Следва след 3-4 часа 3 -то обаждане от комшиите вече на полицията.И сега е 22 :40 колата продължава да е там където я оставихме. :shock Е нема такива пичове.Аз просто нямам думи :)

Потребителски аватар
rapo_vd
Автомобил: VW PASSAT
Двигател: AVF 2002

Мнениеот rapo_vd » Съб 19 юли 2008 22:02

Вие гледайте да запали :lol: . Или я оставете на средата на пътя да видиш колко бързо ще я вземат.

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Съб 19 юли 2008 22:12

Съвсем не на майтап!!
Да не е открадната или не дай си боже отвътре да понамирисва вече (сещате се!!!). :roll: :evil:

Последна промяна от KOKO ГЕОРГИЕВ на Съб 19 юли 2008 22:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Съб 19 юли 2008 22:15

Бе включена е алармата.На ченгетата 100 пъти се обаждахме никой не идва.Не им пука на хората :)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”