Шупла на предния прозорец - какво да правя ?
Шупла на предния прозорец - какво да правя ?
Карам си по магистралата вчера 2 километра преди Кат преди влизане в София, и някаква октавия прави някакви маневри пред мен и едно камъче отскача от пътя и се удря в предния прозорец. Помислих си отначало да не е станало нещо на прозореца но не се загледах много много. Днеска реших че е време да изчистя предния прозорец от вътре че стана почти тонирано. Бърша бърша и по едно време гледам някаква черна точка - пробвам с нокът да я махна но не се усети грапаво нищо и викам сигурно е от вън, излизам от вънка и какво да видя - шупла. Няма спукано само липсва част от стъклото. Дълбочината на дупката е около 1/2(1/3 може би??) дебелината на стъклото. Дали ще се напука цялото ?
- ZLaTa_KiFLa
- Автомобил:
- Двигател:
Така си е, жалко че моя прозорец не е баш оригиналния - сменян е - от едната страна се вижда съвсем леко черния силико (или там незнам с какво се лепи). Ще го карам така пък ако се пропука - разбрах какво да правяgolfer написа:по-'убав джам от оргиналния нЕма.
карай докато се пукне качествено и тогава сменяй.

ZLaTa_KiFLa написа:И аз си имам на моя... не ми е проблем
Ти и преден прозорец ли имаш ?

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Hertz написа:Така си е, жалко че моя прозорец не е баш оригиналния - сменян е - от едната страна се вижда съвсем леко черния силико (или там незнам с какво се лепи). Ще го карам така пък ако се пропука - разбрах какво да правяgolfer написа:по-'убав джам от оргиналния нЕма.
аз на полото имам пукнатина при минетката , карам си докато стане голема , на джипа по същия начин имам шупла но не мисля да се разправям преди да се спука...
- 1.8i
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
hooligans написа:Hertz написа:Така си е, жалко че моя прозорец не е баш оригиналния - сменян е - от едната страна се вижда съвсем леко черния силико (или там незнам с какво се лепи). Ще го карам така пък ако се пропука - разбрах какво да правяgolfer написа:по-'убав джам от оргиналния нЕма.
аз на полото имам пукнатина при минетката , карам си докато стане голема , на джипа по същия начин имам шупла но не мисля да се разправям преди да се спука...
Стига да не я видят шуплата когато презастраховате

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
1.8i написа:hooligans написа:Hertz написа:Така си е, жалко че моя прозорец не е баш оригиналния - сменян е - от едната страна се вижда съвсем леко черния силико (или там незнам с какво се лепи). Ще го карам така пък ако се пропука - разбрах какво да правяgolfer написа:по-'убав джам от оргиналния нЕма.
Стига да не я видят шуплата когато презастраховате
ами при презастраховане лично аз отиам зимам си новата полица и плащам , никакви огледи не ми правят... незнам на другите правят ли им...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”