Внимавайте с паркинга на Вардар!!!
Внимавайте с паркинга на Вардар!!!
Става дума за охраняемият паркинг точно до метростанция Вардар, от страната на кино Арена. Първият път когато видях, че бензина ми не е толкова колкото го оставих (беше намалял с цяло деление), реших че си въобразявам и няма как да ми крадът бензин от паркинга. Е снощи вече полудях тия явно са се позабравили и са оставили колата на червено, а точно преди да я оставя сложих за 30лв бензин. Капака на резервоара затворен, но реших да опитам да го отворя отвън(по принцип с бутон от вътре се отваря) не се и озорих даже, вече беше счупено зъбчето което го държи. Работата беше ясна, естествено никой нищо не знае пък и аз нямам никакви доказателства. Така че ако някой ползва този паркинг нека има едно на ум и дано не стига до такива ядове.
kacho написа:не е само там, в нашия квартал сме като бензинови колонки всичките коли![]()
![]()
, а как е възможно да точат при вас незнам, движение си има постоянно, нали. и през нощта е осветено и минават бакшиши и т.н. супер брутални са станали крадците, боли ги от полицията
Ами като се замисля първия път като исках да оставя колата на паркинга беше доста късно вечерта, мястото не е осветено много имаше странична врата широко отворена. Мисълтами е че свободно можех да си обикалям вътре незабелязано. Охраната се разбуди чак като свирнах с колата пред бариерата. Така че думата охраняем паркинг в случая е доста пресилена.[/b]
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
Re: Внимавайте с паркинга на Вардар!!!
VGY написа:Става дума за охраняемият паркинг точно до метростанция Вардар, от страната на кино Арена. Първият път когато видях, че бензина ми не е толкова колкото го оставих (беше намалял с цяло деление), реших че си въобразявам и няма как да ми крадът бензин от паркинга. Е снощи вече полудях тия явно са се позабравили и са оставили колата на червено, а точно преди да я оставя сложих за 30лв бензин. Капака на резервоара затворен, но реших да опитам да го отворя отвън(по принцип с бутон от вътре се отваря) не се и озорих даже, вече беше счупено зъбчето което го държи. Работата беше ясна, естествено никой нищо не знае пък и аз нямам никакви доказателства. Така че ако някой ползва този паркинг нека има едно на ум и дано не стига до такива ядове.
шшшш Вальо ... Дай да ги пребием ве !
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Дайте ги под мойта тераса на паркинг 100% охрана
В статията пишеше че колите които са на газ ги надират от яд че не са могли да откраднат нищо от тях.Ако си намеря колата надрана трябва да
пазача.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”