След като се разделих с любимата ми колица '99 Golf IV 1.8T, която поне остана в този форум (sn) се метнах на нещо, което няма нищо общо с предишната .. 2003 Imola Yellow Audi A4 Avant 2.5TDI quattro S-line tiptronic .. 180 к.с. (стандартно) Има почти всичко като опции (няма сензор за дъжд, парктроник и голямата навигация с телевизия) и най-важното - абсолютно ясна история. Моите приятели от Хоби Кар (VW дилъра в Русе) ми извадиха 14 страници сервизна история от Audi официален сервиз в Германия, където е описано на колко километра е влизала за смяна на крушка на задния стоп примерно .. Извадиха ми и 6 страници базово оборудване и опции. Колата беше на мой познат и знам как е поддържана. Има си всичко - сервизни книжки, фактури, инструменти, диск за навигацията, всички ключове и кодове ... дори теглич (нали е комби

) с оригиналната капачка "Audi" и ключето за заключване като го сложиш.
Ваското искаше да ми магьосва нещо скоростната кутия, но не му дадох
Първото хубаво нещо, което забелязах е, че сега ме виждат значително по-бързо малоумниците по магистралата, които не си гледат в огледалата, тръгват да изпреварват без да погледнат назад или карат в грешната лента.
Второто беше с какви скорости влиза това чудо в завои ...
S-line + quattro + 235/40ZR18 Michelin Pilot Sport =
Та така ..