щети по колата при лек удар ,помощ + снимка на 2ра страница
- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
щети по колата при лек удар ,помощ + снимка на 2ра страница
преди 2 часа един моторист леко се удари в мойта спряла кола и ми вдлъбна ламарината при задния калник , като гледам могат да се оправят щетите с малко кит и боя , но никога не съм китосвал и незнам какъв кит да сиползвам и ако може някой да каже какъв кит да си купя и такам
Последна промяна от mk2_Golf83 на Пет 08 авг 2008 16:29, променено общо 1 път.
- mk2_Golf83
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
абе тенекиджиите за това са тенекеджии, за да знаят как да го оправят....zliq_golf83 написа:то той не мисля че ще може да го оправи по др начин защото са леки вдъбланините а и задния калник не можеш да го свалишVizor написа:Отиди на тенекеджия ще ти го оправи за отрицателно време .. не се занимавай с глупости
ако много те влече - можеш и сам да си го допрецакаш

- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
- mk2_Golf83
Това да не те притеснява, че няма застраховка и е на 16, негов си проблем...! Ако си викал КАТ и имаш протокол ще си получиш обезщетението от Гаранционен фонд, ако не си - искаш парите за ремонта от баща му на тоз хлапак! Аман от такива, дето не знаят къде карат, какво блъскат и остават ненаказани!!! I SEEK TIR!
- mk2_Golf83
- feersum
- Автомобил:
- Двигател:
zliq_golf83 написа:то мойта кола е на 25гзастраховка имам заради музиката ми , и ще хода да видя кво ще стане аз съм на бул инс следмалко слизам да снимам колата да видите щетите не са големи ама мен лично ми пречат дразнят ме
Бул Инс ми свършиха работа. Понеделник една патка ми чукна десния калник - тръгна назад без да се огледа. Минимално сгъване навътре имаше, не съм се занимавал с КАТ, писах щета на паркинг, щото оная се уплаши как псувам и избяга с колата

Инс-аджиите огледаха, писаха протокол, ще плащат ремонт по фактури. Само си намери читав тенекиджия, дето да издава фактури

zliq_golf83 написа:то мойта кола е на 25гзастраховка имам заради музиката ми , и ще хода да видя кво ще стане аз съм на бул инс следмалко слизам да снимам колата да видите щетите не са големи ама мен лично ми пречат дразнят ме
Е, че те застрахователите доколкото знам не плащат музика или такива части които можеш да смъкнеш(откраднеш) сам.
Така, че не разчитай на каското да ти покрие музиката.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
feersum написа:zliq_golf83 написа:то мойта кола е на 25гзастраховка имам заради музиката ми , и ще хода да видя кво ще стане аз съм на бул инс следмалко слизам да снимам колата да видите щетите не са големи ама мен лично ми пречат дразнят ме
Бул Инс ми свършиха работа. Понеделник една патка ми чукна десния калник - тръгна назад без да се огледа. Минимално сгъване навътре имаше, не съм се занимавал с КАТ, писах щета на паркинг, щото оная се уплаши как псувам и избяга с колата![]()
Инс-аджиите огледаха, писаха протокол, ще плащат ремонт по фактури. Само си намери читав тенекиджия, дето да издава фактури
отиваш в хеед-ауто да им одрежат главите на булинс като са толкова отворени и готово

- TURL
- Автомобил: Passat
- Двигател: AFN
- Контакти:
има допълнителна клауза за авто аудио уредбиblinder написа:zliq_golf83 написа:то мойта кола е на 25гзастраховка имам заради музиката ми , и ще хода да видя кво ще стане аз съм на бул инс следмалко слизам да снимам колата да видите щетите не са големи ама мен лично ми пречат дразнят ме
Е, че те застрахователите доколкото знам не плащат музика или такива части които можеш да смъкнеш(откраднеш) сам.
TURL написа:има допълнителна клауза за авто аудио уредбиblinder написа:zliq_golf83 написа:то мойта кола е на 25гзастраховка имам заради музиката ми , и ще хода да видя кво ще стане аз съм на бул инс следмалко слизам да снимам колата да видите щетите не са големи ама мен лично ми пречат дразнят ме

ОК
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”