щети по колата при лек удар ,помощ + снимка на 2ра страница

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
mk2_Golf83
Автомобил: Голф 2
Двигател: EZ 1983

щети по колата при лек удар ,помощ + снимка на 2ра страница

Мнениеот mk2_Golf83 » Пет 08 авг 2008 1:03

преди 2 часа един моторист леко се удари в мойта спряла кола и ми вдлъбна ламарината при задния калник , като гледам могат да се оправят щетите с малко кит и боя , но никога не съм китосвал и незнам какъв кит да сиползвам и ако може някой да каже какъв кит да си купя и такам

Последна промяна от mk2_Golf83 на Пет 08 авг 2008 16:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 08 авг 2008 1:04

Отиди на тенекеджия ще ти го оправи за отрицателно време .. не се занимавай с глупости

Потребителски аватар
mk2_Golf83

Мнениеот mk2_Golf83 » Пет 08 авг 2008 2:29

Vizor написа:Отиди на тенекеджия ще ти го оправи за отрицателно време .. не се занимавай с глупости
то той не мисля че ще може да го оправи по др начин защото са леки вдъбланините а и задния калник не можеш да го свалиш

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пет 08 авг 2008 9:18

zliq_golf83 написа:
Vizor написа:Отиди на тенекеджия ще ти го оправи за отрицателно време .. не се занимавай с глупости
то той не мисля че ще може да го оправи по др начин защото са леки вдъбланините а и задния калник не можеш да го свалиш
абе тенекиджиите за това са тенекеджии, за да знаят как да го оправят....

ако много те влече - можеш и сам да си го допрецакаш :lol:

Потребителски аватар
Dragon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dragon » Пет 08 авг 2008 9:22

Със застраховката ГО на моториста и полицейски протокол отиваш в неговата застрахователна компания на оглед първо! Имаш право на обезщетение!! После си оправяш колата за сметка на застрахователя му! Не оставяй нещата така!

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Пет 08 авг 2008 9:34

Баси - тенекеджийството не е толкоз просто. Имаш ли протокол от КАТ?

Потребителски аватар
mk2_Golf83

Мнениеот mk2_Golf83 » Пет 08 авг 2008 11:34

мани мани парво моториста е на 16г второ няма застраховка даже номера нямаше некав си кара из квартала така ,и за тва . ще направа снимки да видите г-д кви са щетите .

Потребителски аватар
Dragon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dragon » Пет 08 авг 2008 11:59

Това да не те притеснява, че няма застраховка и е на 16, негов си проблем...! Ако си викал КАТ и имаш протокол ще си получиш обезщетението от Гаранционен фонд, ако не си - искаш парите за ремонта от баща му на тоз хлапак! Аман от такива, дето не знаят къде карат, какво блъскат и остават ненаказани!!! I SEEK TIR!

Потребителски аватар
mk2_Golf83

Мнениеот mk2_Golf83 » Пет 08 авг 2008 14:08

то мойта кола е на 25г :) застраховка имам заради музиката ми , и ще хода да видя кво ще стане аз съм на бул инс следмалко слизам да снимам колата да видите щетите не са големи ама мен лично ми пречат дразнят ме

Потребителски аватар
feersum
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот feersum » Пет 08 авг 2008 14:13

zliq_golf83 написа:то мойта кола е на 25г :) застраховка имам заради музиката ми , и ще хода да видя кво ще стане аз съм на бул инс следмалко слизам да снимам колата да видите щетите не са големи ама мен лично ми пречат дразнят ме

Бул Инс ми свършиха работа. Понеделник една патка ми чукна десния калник - тръгна назад без да се огледа. Минимално сгъване навътре имаше, не съм се занимавал с КАТ, писах щета на паркинг, щото оная се уплаши как псувам и избяга с колата :shock
Инс-аджиите огледаха, писаха протокол, ще плащат ремонт по фактури. Само си намери читав тенекиджия, дето да издава фактури :lol:

blinder
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blinder » Пет 08 авг 2008 14:18

zliq_golf83 написа:то мойта кола е на 25г :) застраховка имам заради музиката ми , и ще хода да видя кво ще стане аз съм на бул инс следмалко слизам да снимам колата да видите щетите не са големи ама мен лично ми пречат дразнят ме

Е, че те застрахователите доколкото знам не плащат музика или такива части които можеш да смъкнеш(откраднеш) сам.
Така, че не разчитай на каското да ти покрие музиката.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 08 авг 2008 14:21

feersum написа:

Бул Инс ми свършиха работа. Понеделник една патка ми чукна десния калник - тръгна назад без да се огледа. Минимално сгъване навътре имаше, не съм се занимавал с КАТ, писах щета на паркинг, щото оная се уплаши как псувам и избяга с колата :shock
Инс-аджиите огледаха, писаха протокол, ще плащат ремонт по фактури. Само си намери читав тенекиджия, дето да издава фактури :lol:

отиваш в хеед-ауто да им одрежат главите на булинс като са толкова отворени и готово :) и фактура ще ти издадът и всичко :)

Потребителски аватар
TURL
Автомобил: Passat
Двигател: AFN
Контакти:

Мнениеот TURL » Пет 08 авг 2008 14:38

blinder написа:

Е, че те застрахователите доколкото знам не плащат музика или такива части които можеш да смъкнеш(откраднеш) сам.
има допълнителна клауза за авто аудио уредби

blinder
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blinder » Пет 08 авг 2008 14:56

TURL написа:
blinder написа:

има допълнителна клауза за авто аудио уредби

:да:
ОК

Потребителски аватар
xcalibur
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xcalibur » Пет 08 авг 2008 15:27

не се опитвай да го ремонтираш само с кит, защото ще се напука. Тенекеджийте си имат методи да го издърпат (обратен чук май му викаха)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”