Проблеми с документи?
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблеми с документи?
Загубен е малакия талон, полица за гражданска и талон за годишен технически преглед. Някой знае ли какви са процедурите в кат за вадене на нови? Трябва ли колата да минава през кат или може само с големия талон? При загубване на лични документи, книжка и лична карта, възможно ли е да се извади документ с който да се шофира аовтомобила докато излезнат новите документи? 

- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- lucky7o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Изгубен малък талон,отиваш с големия и вадиш дубликат !!! Колата в КАТ НЕ ти трябва !!!
на г.о и прегледа дубликат (за прегледа и аз не съм мн.сигорен)
За документите служебна бележка,и отиваш да си вадиш нови,там си питаш дали можеш да караш с нея.На бащами му откраднаха всички документи за колата+лична карта и т.н. 2 месеца си кара с тази бележка без да има нито лична карта нито нищо... Първо вадиш лична карта ако и нея си загубил и след това всичко останало,без л.к. нищо не правиш ... Успех !
на г.о и прегледа дубликат (за прегледа и аз не съм мн.сигорен)
За документите служебна бележка,и отиваш да си вадиш нови,там си питаш дали можеш да караш с нея.На бащами му откраднаха всички документи за колата+лична карта и т.н. 2 месеца си кара с тази бележка без да има нито лична карта нито нищо... Първо вадиш лична карта ако и нея си загубил и след това всичко останало,без л.к. нищо не правиш ... Успех !
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Днес чичко сержант се направи на отворен и каза.... Ти можеш да караш колата но акта ти е 300лв. Утре ще проверя как седят нещата в кат с колата, ако се наложи да минава на преглед има ли вероятност да ме върнат защото предния капак ми е тъмно сив а колата светло сива. Имам пълномощно с което мога да я прехвърля направо на мое име защото до сега не беше!
При прехвърлянето как седят нещата с данъците? 

- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами колата не е на мое име така и така ще се вади нов, аз имам пълномощно и ако реша сега да я прехвърлям ще трябва ли да ходи в кат колата?
Те така направо ще приберат големия талон и ще изадят и нов и голям на мое име. Данъците трябва ли да са и платени за да я прехвърля.... Просто до сега я карах с пълномощно но така и така ще се занимавам с КАТ по добре да си я прехвърля... 

В тоя ред на мисли да добавя един въпрос - ако загубиш полицата на ГО и стане произшествие ще я признаят ли по документите при застрахователя? Примерно държиш си полицата в колата, при катастрофа изгаря или изхвръква нанякъде... Знам че е логично да се гледа информацията при застрахователя, но също така знам че като стане дума за изплащане на повече пари се търсят всякакви поводи за отказ.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”