VW Beatle Club

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Rotorblade
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

VW Beatle Club

Мнениеот Rotorblade » Съб 15 окт 2005 22:50

Абе гледах днес по дискавъри едно филмче за VW костернурките. От една такава, кабрио, дето и бяха останали само ламарините направиха нова, която им излезе към 10 бона :)
Но не това ми е въпроса. Споменаха там за някакъв клуб, който имаше много яка емблема - нещо като герба на нацистка германия - орел, със свастика в опашката, само че вместо свастика беше емблемата на фолксваген. В името на клуба имаше "panzer". Нека някой ако е гледал филмчето и помни името на клуба, да сподели, много се надявам да намеря някаква страница на клуба и съответно картинка с емблемата :roll: :)

Потребителски аватар
bobcho
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: AFN 1997

Мнениеот bobcho » Съб 15 окт 2005 23:31

И аз днеска го гледах това филмче.Google му е майакта

ето го сайта
http://www.derkleinerpanzers.com/

Rotorblade
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Rotorblade » Нед 16 окт 2005 0:02

Евала, мерси много :D

Потребителски аватар
bobcho
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: AFN 1997

Мнениеот bobcho » Нед 16 окт 2005 0:07

моля, моля :D

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Пон 17 окт 2005 8:19

DKP
един от първите и най-популярни клубове в щатите ...създаден в средата на 60те ...по-късно се създават и негови разновидности със същото име и прикачени към него І, ІІ, ІІІ и не само в щатите.

все пак да не забряваме, че клубовете на костенурките са най разпространените в света ... почти във всеки голям глад в Европа и щатите има по един ....
България не прави и изключение ... в края на 80те се оформя и първия такъв във Варна, през 1995 г. в 1 мазе в центъра на София / де не забряваме романтиката/е създаден и покъсно официялно е регистриран в съда и "Фолксваген боксер клуб - София", отцепници /както винаги става у нас / регистрират и Български Фолксваген клуб, който просъществува вече само на хартия ...
в момента само "Фолксваген боксер клуб - София" съществува в действителност и всяка първа неделя от месеца се събираме на бензиностанцията на Еко пертолиум на бул. България от 17.30 ч.

Потребителски аватар
krumec
Автомобил:
Двигател:

ami

Мнениеот krumec » Пет 02 фев 2007 0:38

ежентуално дали някои мозе да ми даде линк за тоя филм, и некакви снимки на чертежи на предницата няма да са ми излишни :oops:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”