защо е толкова сериозна ценовата разлика между венто и голф
- dude
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
защо е толкова сериозна ценовата разлика между венто и голф
поне 1000 -1200 кинта вентото е по-евтино, някой може ли да ми обясни защо?
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
това е така защото повечето Венто които се продават тук са много стари - 93, 94, по-нови няма въобще/с много малки изключения/ и аз не знам защо. Освен това почти всички които съм гледал бяха австрииски холандски и немски внос и нямаха никакви екстри/за клима изобщо и дума не може да става/ и бяха тва грозното бордо със сивата решетка и без лети джанти. Явно в италия вентото не е популярен модел
иначе гледах 1,2 96,97г. маслено зелени с новата решетка TDI-ки с всичко ама цени няма да ти споменавам какви бяха - 8,10хил. нагоре...
Та за това. И аз отначало исках Венто ама като нема? а голфове бол и то какви

Та за това. И аз отначало исках Венто ама като нема? а голфове бол и то какви

- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
jettro написа:аз като гледам Вентото си е по-скъпо от голфовете, че има доста екземпляри по-скъпи и от пасатите от същите години.
но пък разликата при Бора и Голф 4 немога да я рабера, вече има 4-ки по 12 - 14 хил, а Бора под 18 хил не съм видял още.
Абсолютно правилно! Колегата не знам къде ги гледа тея по 4500лв, аз под 5500 в движение не съм виждал Венто, любимия на жабарите Голф 1,4 има за по 4500 ....
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Истината е според мен е доста по-различна. Прав е dude в наблюденията си
Просто Голфът е надценен, а Вентото подценено
Това е типичен феномен на пазара "second hand". Още повече ще Ви стресна, че 1999 г. Голф 3 в Белгия струваше повече от Ауди 80 В4 същата година на производство, да не говорим за по-доброто във всяко едно отношение Ауди (и при това почти задължително от първи собственик, а Голфчетата бяха дори с трети). Както казало телето "Въпрос на вкус" и си близнало под опашката
Същият проблем имах през 2000 г. и продавах перфектна Форд Сиера(1992 г.), но купувачите си търсеха Опел Вектра, която е абсолютно по-зле, но такива са нашите "умни" момци.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”