Слава & стереотипи относно шофиращите VW Golf 2 -

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
kopeletosuszaleza
Автомобил: VW Jetta Mk6 2TDI DSG6
Двигател:

Слава & стереотипи относно шофиращите VW Golf 2 -

Мнениеот kopeletosuszaleza » Чет 28 авг 2008 20:00

Ако някъде има такава тема, моля да бъда извинен и тази да бъде изтрита от шефовете! :) Ако не, ето какво си мисля: всички знаем вицовете за най-бързата кола - Голф 2 с РК пред номера, червен, като цяло отношението на другите шофьори към МК2 и т.н. (повече инфо [url]http://dreal.net/wiki/index.php/%D0%93%D0%BE%D0%BB%D1%84_2тук[/url]). Какво мислите вие? Като цяло, стереотипите са кофти социален феномен, който често няма реални и измерими основи. Понеже гледам че почти всички в този форум са свестни хора, които умеят да шофират, много ми се иска да отправя нещо като апел: идеята ми е да пробваме да се разграничим от гадните стереотипи че сме "селяни" и т.н. Предлагам следното: нека всички да се опитаме да сме по-толерантни на пътя, да не се изнервяме като ни засичат, да пропускаме пешеходци по зебрите с усмивка и като цяло да се държим цивилизовано (не казвам че не го правим, изхождам от цялостните стереотипи). Знам, че да спазваш закона за движение в България не е най-лесното и изгодно нещо, ама нека пробваме, мисля си, че ако пробваме с добро, в някъф момент ще има положителен ефект. Е, очаквам обратна връзка. Благодаря предварително!

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Чет 28 авг 2008 20:03

Ае, още един с топлата вода... :roll:

Потребителски аватар
kopeletosuszaleza
Автомобил: VW Jetta Mk6 2TDI DSG6
Двигател:

Мнениеот kopeletosuszaleza » Чет 28 авг 2008 20:04

Абе подозирах аз....колега дай линк от тука ако знаеш къде е писано за тва, да не се излагам повече :D

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Чет 28 авг 2008 20:06

beware of mods

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”