С Fiam акумулатор съм и си го поддържам в прованса - всяка есен го карам за да го понапълнят и там каквото му се прави - та тук има ли някъде такъв майстор?
Нещо да препоръчате?
Моя три зими го карам - като нз преди това от кога е и си е перфектен.
Та сега, за да не давам 150лв за нов тая зима искам да навестя акумулатурджия свестен!

Акумулаторджия
- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега, не ти трябва да си даваш напразно парите по акумулаторджии.
Ако аку-то ти е от обикновените с електролит, просто го наглеждай някоя клетка да не остава суха, ако има нужда купи си дестилирана вода (не слагай чешмяна !!! ) от бензиностайнцията и му долей. Има две чертички - min и max, гледай да е до максимума. И го забърсвай отвреме навреме с парцалче, напоено в разтвор на обикновена готварска сода бикарбонат.
Ако аку-то ти е от необслужваемите, само го позабърсвай.
Независимо какъв вид е, зимата понякога може да се наложи да го дозаредиш, ако нямаш зарядно все ще намериш от някой познат.
Ако ти се чете по-подробно - ето тук:
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=13768&highlight=
Ако аку-то ти е от обикновените с електролит, просто го наглеждай някоя клетка да не остава суха, ако има нужда купи си дестилирана вода (не слагай чешмяна !!! ) от бензиностайнцията и му долей. Има две чертички - min и max, гледай да е до максимума. И го забърсвай отвреме навреме с парцалче, напоено в разтвор на обикновена готварска сода бикарбонат.
Ако аку-то ти е от необслужваемите, само го позабърсвай.
Независимо какъв вид е, зимата понякога може да се наложи да го дозаредиш, ако нямаш зарядно все ще намериш от някой познат.
Ако ти се чете по-подробно - ето тук:
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=13768&highlight=
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: :))
Perso написа:На бул. българия посока бояна последната пресечка преди светофара за билата
И аз ги препоръчвам. Супер доволен съм за тях. Купувал съм от тях както съм и за прегледи и т.н съм носил, много точни са...
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Re: :))
Perso написа:На бул. българия посока бояна последната пресечка преди светофара за билата
благодарско, ще ги ползвам а и са ми близко

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”