Колеги бихте ли ми дали няколко съвета за тази кола?
Става дума за 95-97 година. Знам че моторите също са VW кой мотор е най-удачен за това купе? Имат ли някакви ахилесови пети тези Шкоди? И добър избор ли е?
Благодаря!

Моля за съвет Skoda Felicia
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм имал Фелиция. Окачването е здраво, мисля задния мост си е директно от Г2. На около 100-120к км карани само в България сменени амортисьори и карета.
Двигателя и моя беше шкодов, не съм имал проблеми, с изкл. на сменена бенз. помпа (механична е) - колата се караше на газ. Шкодовия двигател е доста евтин за поддръжка, но е слабичък.
Проблем при фелициите е ръждата - огледай хубаво.
1.3 е шкодов, по-късно почват да слагат и 1.6 бенз от голф (75 коня, май беше моно), както и 1.9д.
ГЛХ е „луксозната“ версия, но ти я препоръчвам заради салона - доста по-издържлив от ЛХ.
Двигателя и моя беше шкодов, не съм имал проблеми, с изкл. на сменена бенз. помпа (механична е) - колата се караше на газ. Шкодовия двигател е доста евтин за поддръжка, но е слабичък.
Проблем при фелициите е ръждата - огледай хубаво.
1.3 е шкодов, по-късно почват да слагат и 1.6 бенз от голф (75 коня, май беше моно), както и 1.9д.
ГЛХ е „луксозната“ версия, но ти я препоръчвам заради салона - доста по-издържлив от ЛХ.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”