Днес колеги се обедих в вьзможностите на голфа.

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
slavi ivanov slavov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Днес колеги се обедих в вьзможностите на голфа.

Мнениеот slavi ivanov slavov » Нед 21 сеп 2008 21:20

Та имах днес колеги една важна работа сутринта рано , свьрших я и си карам из града разбираш ли просто еи така разхождам колата :lol: :lol: . Нещеш ли от една улица се чуват гуми, свистежи и зад мене искача един фият брава сьс занасяне и се изравнява до мене на сфетофара. Гледам аз вьтре две руси антилопи(с дьлги краченца) музиката на мах, както и да е седя си аз кротко гледам шофиорчето 46кг, и половина кажи речи само арматура на една страна килнато и дава гас форсира силно и т.н. Светва зелено едни гуми като се развьртяха едни свиреници чак ми стана смешно. Добре ама до другия сфетофар разтоянието кьсо и пак сме един до друг. По принцип на такива пишлеменца ми е под достоинството да им обрьщам внимание но викам така пьк постепенно, постепеено ще се измият легендите за голфа трупани с години и много ттруд от нашите предшественици :lol: и реших да го ухапя. Светва зелено( Онзи трьгна на жьлто оше) аз на пьрва гас , по едно време зьн-зьн-зьн прекьсвач, втора зьн-зьн-зьн прекьсвач, трета, четвьрта направо го смлях онзи побеля . Дее.. ба и италианските ви коптори викам, като имате в предвид че голфа -3ка има издухана гарнитура на главата (аз бях пускал тема и мислех че са е оправило от капачката на разшерителния сьд но уви продьлжава да губи антифриза и това е). И така с издуханата гарнитура го направих вьртоглав, направо го гледам в огледалото онзи побеля като девоиките до него.Сега кои знае кьде разправя из форума на фият как днес се е дрьпнал с винтилиран голф- 3 150к. (да не казвам и ВР6-так) и как само мааалко не му е достигнало да го накаже, независимо че то голфчето е 1.6 моноинжекция 75 кончета :heeeavy metal та това е колеги викам ще се похваля пьк ако модераторите сметнат да заключат ако искат, няма място за сьрдене има си правила.

Потребителски аватар
Danny boy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Danny boy » Нед 21 сеп 2008 21:44

няма лошо,аз чат пат и аз ги павя тези изпълнения макар и със скромните 90кс на газ.Ем дърпа,ем им смърди ем два пъти им прилошава.Нали се сещаш че на газ прекъсвача не играе..
пъ отзаде пише едно CL тц,тц, тц в недоумение изпадат. :024: :wink:
Опааа,да изчезвам че чувам стъпките на модератор в коридора

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Нед 21 сеп 2008 22:14

Че голфовете вървят няма спор,ама фиата да не беше 1.2 или 1.4 ??? :oops:

Потребителски аватар
slavi ivanov slavov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот slavi ivanov slavov » Нед 21 сеп 2008 22:21

Е те това не можах да видя в бьрзината :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
GARTNER
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GARTNER » Нед 21 сеп 2008 22:29

slavi ivanov slavov написа:Е те това не можах да видя в бьрзината :lol: :lol: :lol:

ще видите след малко модераторите как death :lock: темата

marioet
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот marioet » Нед 21 сеп 2008 22:35

spam :lock:

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Нед 21 сеп 2008 23:12

Супер. Големи мъже сме Голфаджийте. Браво, сега човека ближе рани някъде с девойките, а ти се хвалиш по форумите.
Фиата явно е бил наистина 1.2 или 1.4, се с кой да е от по-големите мотори нямаш шанс. Пък дано не попадаш на 2.0 20В HGT, че тогава колко ще страдаш.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 21 сеп 2008 23:18

:No

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”