хвърлил съм око на едно паджеро '96, късата база, 2.5тди 173к км със сервизна книжка, внесено преди 20дни от немско, изключително чисто и запазено, свежа боя и лак, вс. екстри без клима, обслужено, гресирано, подготвено, ролбари, хром стъпала сичко му е 6.
някой може ли да препоръча сервиз където да го прегледат и диагностицират?
имате ли наблюдения към такъв джип?

Въпроси за Паджеро: майстор да го прегледа, съвети...
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Тук ? 

- kambone
- Автомобил: Passat b5.5 2001
- Двигател: 1.8T AWT
- Контакти:
има нещо което вътрешно ме спира ... джипа е за 2ра кола, ще седи във В Търново при баща ми който е заклет рибар и зибата на ски с него, градско си карам голфа ...
човека днес ми се обади и ми каза че тия които са го капарирали искали да го преправят и да го карат оффроуд и ако съм искал предпочитал да го даде на мен защото не искал да се кара офф-роуд такъв хубав джип ... мисля си ... кой търговец го интересува какво ще се прави с колата след като се продаде и дали колкото и да е хубав няма нещо което да лъсне ако се даде повече зор по черния път ..
човека днес ми се обади и ми каза че тия които са го капарирали искали да го преправят и да го карат оффроуд и ако съм искал предпочитал да го даде на мен защото не искал да се кара офф-роуд такъв хубав джип ... мисля си ... кой търговец го интересува какво ще се прави с колата след като се продаде и дали колкото и да е хубав няма нещо което да лъсне ако се даде повече зор по черния път ..
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”