Ама много се изкефих от тези натегачи, с дупките! Бат Бойко още не станал законен кмет и тези се скъсаха да му се натягат. Бях решил да си продавам летите джанти заради пътищата ни ама май ще задържа да видим колко бързо ще оправят дупвите из града.
Бат Бойко ще има много работа....
.... ще си сложа летите джанти !
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: .... ще си сложа летите джанти !
ila написа:....колко бързо ще оправят дупките из града.....
Колкото бързо ги оправят, толкова бързо и ще се изровят! Вчера като ги гледах как ремонтират с лопатата и отгоре валиране с гумените ботуши....

Все пак е добре че се изпълняват обещанията.
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Доста смешно ми стана в неделя сутринта:)
Поех по познатия маршрут - Тодор Каблешков, всичките дупки преди билата, опасноста от челен сблусък пред била, породен от огромната дупка там, и така нататъка дупки по пътя ми. И какво да видя - ремонт, не може да бъде! Радост, Радост!!!!
Днес като видях резултата и не останах очарован, но пак е по добре от преди.
Поех по познатия маршрут - Тодор Каблешков, всичките дупки преди билата, опасноста от челен сблусък пред била, породен от огромната дупка там, и така нататъка дупки по пътя ми. И какво да видя - ремонт, не може да бъде! Радост, Радост!!!!
Днес като видях резултата и не останах очарован, но пак е по добре от преди.
- davidbros
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Lawyer написа:Има си правила - асфалт през зимата не се полага! Ама като е рекъл кметът...
Бъркаш колега, бъркаш.
Полага се ама не тоз, а един друг по канадска технология. При това май беше и студен. Там у Канада като е едно топло цяла година

Просто е по-скъп и не е изгодно да го слагат, щот положат от нашенския като е студено и на пролет пак отиват там да слагат. Нали трябва да се усвояват парите.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”