1. Накладките хващат камъче.
2. Камъчето изяжда диска за норматив.
3. При смяната на гумите виждаш последствията.
Никой не е застрахован от този сценарий.
И аз съм сърбал същата попара и то пак при чисто нови дискове и накладки.
Хубавото е, че си го видял на време.
Стига да се заседи 3-4 месеца на склад и това е резултата. Аз сьм скивал чисто нова корса с рьжда по калниците , дет викат оправили ги биле туи унуи.Опсссс аз сега видях язвата по диска, помислих че за рьждата си се хванал сори, рано сутринта така е не сьм се сьбудил още.
Какво,а ръждата? Явно накладката е ялова и не трие по диска и за това има ръжда. Остави си колата на едно място 2 дена и си погледни дисковете дали ще имат ръжда.
kaiser666 написа:Какво,а ръждата? Явно накладката е ялова и не трие по диска и за това има ръжда. Остави си колата на едно място 2 дена и си погледни дисковете дали ще имат ръжда.
по-убаво от дърта голф 2ка няма новите коли имам чувството че ги сглобяват в час по труд и техника.
особенно като гледах как се разпуши една Х5 в сервиза на Бош
А коя имаш предвид?
между джантата и главината (която е от стомана) винаги ще се задържат няколко капки вода, който са достатъчни за появата на тази повърхностно ръжда.
ABSOLUT написа:А коя имаш предвид? между джантата и главината (която е от стомана) винаги ще се задържат няколко капки вода, който са достатъчни за появата на тази повърхностно ръжда.
абе и той говори колко да не заспи, неразбрахте ли вече?
Може да е фабричен дефект на накладката за да е по цялата и повърхност /ако е само дупка няма как да стане/,не погледна ли дали се вижда отгоре?? Ако е плитка резка като се поизтъркат малко накладките ще се заравни и готово,ама ако е 5мм карай я да я сменят