Данък-Golf3 GTI
- stop
- Автомобил:
- Двигател:
Данък-Golf3 GTI
Колко данък плащате за Golf3 GTI 115коня 92година и по нови модели?
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- bobcho
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: AFN 1997
ето таблицата(от др форум е) :
http://clubf1.net/forums/index.php?s=1ce7abe7e1eb738f65f7a7f342ead77e&showtopic=13920&pid=287159&st=0&#entry287159
http://clubf1.net/forums/index.php?s=1ce7abe7e1eb738f65f7a7f342ead77e&showtopic=13920&pid=287159&st=0&#entry287159
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vento5 написа:... ама нямам линк
Ето го линка

http://www.taxadmin.minfin.bg/calc.php?calc=2
А да добавя и тва:
Дължимият от вас данък е: 35.64 лева
а ако е от 5 до 14 год. е
Дължимият от вас данък е: 53.46 лева
а пък ако е до 5 год.:
Дължимият от вас данък е: 99.79 лева
Ако е с катализатор 50% надолу

тва е за 1.8 66 kw
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
това не ми се вижда редно. Все пак практиката трябва да е високи данъци за старите автомобили значително по ниски за по новите коли, за да може да се насърчи народа към по новото. Така е навсякъде.
Аз съм изумен как е възможно това нещо.
Ами да, като си с катализатор по малко замърсяваш околната среда, което допринася за чистотата на маиката земя, както и като си сложиш качествена дограма подобряваш енергийно ефективноста на сградата си и хабиш по малко ресурси за отоплението й, което води до по бавно изчепване на полезните изкопаеми, което за да го направиш трябва дабъдеш насърчен по някакъв начин.
Ами с колата. Ще си карам стара бангия - морално и физически остаряла, защото и данъци, и застраховки и разходи по поддръжка ми е по поносимо и също така по не я мисля ако ми я откраднат. И какво насърчават по този начин? това 150 + лева данък е абсолиутно нахалство
Аз съм изумен как е възможно това нещо.
Ами да, като си с катализатор по малко замърсяваш околната среда, което допринася за чистотата на маиката земя, както и като си сложиш качествена дограма подобряваш енергийно ефективноста на сградата си и хабиш по малко ресурси за отоплението й, което води до по бавно изчепване на полезните изкопаеми, което за да го направиш трябва дабъдеш насърчен по някакъв начин.
Ами с колата. Ще си карам стара бангия - морално и физически остаряла, защото и данъци, и застраховки и разходи по поддръжка ми е по поносимо и също така по не я мисля ако ми я откраднат. И какво насърчават по този начин? това 150 + лева данък е абсолиутно нахалство
- stop
- Автомобил:
- Двигател:
Когата купувам кола нов внос данъкът се определя по мит.декларация,а когато купуваш от втори или трети собственик в договора пишеш други данни.По този начин не се ли промения данъка?От къде в данъчното взимат база данни когато колата не е нов внос в талона никъде не пише?Имам мазда която е 90коня и плащам 28 лева.Имам голф 115 коня плащам 146лева.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”