Избирам дамска кола някой да каже нещо за 1.2 98г
разход и т.н
Две думи за Рено Клио
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
аз ще се включа...
брат ми кара клио 1,2 1997 г.
многоточкова инжекция, 60 к.с.
доста добре върви-повече от голфа ми и от опела
возията е добра за малка кола
чарколяците не са безумно скъпи
харчи около 8 на градско
и най-интересното не се чупи много
абе за дамска кола става /аз се колебаех между корса и клио впрочем/ за поло нЕмаше кинти
не е реклама ама за ренде става
брат ми кара клио 1,2 1997 г.
многоточкова инжекция, 60 к.с.
доста добре върви-повече от голфа ми и от опела

возията е добра за малка кола
чарколяците не са безумно скъпи
харчи около 8 на градско
и най-интересното не се чупи много
абе за дамска кола става /аз се колебаех между корса и клио впрочем/ за поло нЕмаше кинти
не е реклама ама за ренде става

- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
musura написа:това е реното
хехе mid engined rwd hot hatch - за това си давам Golf-а на секундата! Ама едва ли търси такова колегата

На темата, определи си бюджет и търси най-запазената и гледана кола малолитражка, която можеш да купиш! Според мен ще ти се възвърне инвестицията. Аз искам да взема на жена ми Peugeot 106 Rally или S16, с риска да не седне в него изобщо .. хубавата част е, че дамите в голяма част от случайте са непретенциозни, затова най-добрата покупка ще те спаси от главоболия .. и най-важното дамата трябва да си хареса колата, а техните критерии не са като нашите?!
Преди да си взема GTI-то, бях на крачка да си купя '95 BMW E36 M3 3.0i, невероятно запазено. Преправих си двора, за да мога да го вкарвам в гаража, защото беше на 8см от земята с Bilstein окачване и Eibach пружини. Жена ми каза, че била стара колата и щяла да прилича на всички BMW-та, където са пълни улиците с тях ...

Затова - let the girl choose
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хора дайте някакви доводи...
Щото аз ей сега мога с право мерене да ви извадя 10 довода поне, с които да отараляскам голф3 дори на фона на едно клио 1, за 2 да не говирим..
+сове
1. в почти 100 % от случаите имат хидравлика.
2. Много повече екстри за цената
3. Харчат по-малко от което и да е VW
4. Возията е нетърпимо по-добра
5. Цените на чарколяци са дори по-евтини от VW /за консумативи със сигурност/
6. НА фона на поло например изглежда по-добре
7. По евтина
8. По добри спирачки от полото....!!!
----нуси
1. Ще караш минет..чииска кола..
2. Всички майстори я псуват, но не значи че не я поправят
3. Проблеми с електриките се получават често фарове,мигачи, ...разни таквиз
4. Липса на документация, която да помага ако ти трябва нещо
5. Понякога проявяват странни капризи за разни работи, и лошото е че не е масово както при VW например където си има неща които просто са си кофти....
6. На клиото 1 има проблем с барчето и поставянето на CD.
Ако питате зашо все пак съм член на клуба и то с поло, ами просто защото това беше едно от малкото всички таратайки която горе долу останах доволен от цената и състоянието и.
Ако иска сега някой да се заяде за новото поло и за новото клио, и ша видите как немците /колкото и да не ни е присърце/ отстъпват здраво, независимо от AutoBuild тестове на които вече само като видя колите знам класирането без да чета статията
Следващият път колеги за да не звучите фанатизирани МОЛЯ като казвате 3хНЕ казвайте и 3хЗащо?
+сове
1. в почти 100 % от случаите имат хидравлика.
2. Много повече екстри за цената
3. Харчат по-малко от което и да е VW
4. Возията е нетърпимо по-добра
5. Цените на чарколяци са дори по-евтини от VW /за консумативи със сигурност/
6. НА фона на поло например изглежда по-добре
7. По евтина
8. По добри спирачки от полото....!!!
----нуси
1. Ще караш минет..чииска кола..

2. Всички майстори я псуват, но не значи че не я поправят
3. Проблеми с електриките се получават често фарове,мигачи, ...разни таквиз
4. Липса на документация, която да помага ако ти трябва нещо
5. Понякога проявяват странни капризи за разни работи, и лошото е че не е масово както при VW например където си има неща които просто са си кофти....
6. На клиото 1 има проблем с барчето и поставянето на CD.

Ако питате зашо все пак съм член на клуба и то с поло, ами просто защото това беше едно от малкото всички таратайки която горе долу останах доволен от цената и състоянието и.
Ако иска сега някой да се заяде за новото поло и за новото клио, и ша видите как немците /колкото и да не ни е присърце/ отстъпват здраво, независимо от AutoBuild тестове на които вече само като видя колите знам класирането без да чета статията

Следващият път колеги за да не звучите фанатизирани МОЛЯ като казвате 3хНЕ казвайте и 3хЗащо?
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Ами аз имах възможността да се порадвам на едно клио 1.8 RT за две седмици и много ме изкефи... е беше малко пораздрънкана, но дърпаше яко... като казвам яко, това значи наистина много, ама много яко... през тези две сезмици скъсах няколко БМВ-та 320, два голфа GTI и една алфа 155... не знам какви коне беше, обаче направо ме шашардиса. Но беше пораздрънкано, защото не го бяха поддържали добре собствениците. Освен това имаше и газова уредба и разходът беше поносим. Но 4-5 пъти си удрях коляното на излизане от колата зверски... много е тясно.
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Хора дайте някакви доводи...
Не те знам, кое поло имаш предвид....сигурно това преди 94година, за него може и да е така....
Но ако обичаш, докарай ми едно Клио, което харчи по-малко от моето Поло......също така, не смятам, че дизайна им е по-добър......
Но по-вкус и цвет.......знаеш вица.........
Но ако обичаш, докарай ми едно Клио, което харчи по-малко от моето Поло......също така, не смятам, че дизайна им е по-добър......
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Хора дайте някакви доводи...
ChampioN написа:Не те знам, кое поло имаш предвид....сигурно това преди 94година, за него може и да е така....
Ако ще идваш в неделя на срещата мога да ти докарам едно

Като претендирам, че от тези дизелови мотори този е "най-алчният".
В това число мога да ти кажа, и че 3 цилиндровият 1.4 ТДИ харчи повече.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”