Колко време отнема изправянето на лята джанта
- mr24
- Автомобил: Golf 3 TDI 110hp
- Двигател:
Колко време отнема изправянето на лята джанта
Преди малко питах в един сервиз до сточна гара и оня започна да ми изказва теории как джанта се криви веднага като скочиш в дупка, а се изправя много по бавно 1,2,3 часа
. Наистина ли толкова време трябва или на тоя никак не му се работеше?

- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
демонтаж на гумите от колата,демонтаж на джантите от гумите,изправяне и на 4-те джанти (машинно),монтаж на новите гуми,баланс и монтаж на колата - около час и половина.
Не повече от 15-тина минути на джанта ако няма усложнения и не е страшно много крива и не се налага да я греят и т.н. за да я изправят ама ако е оригинална на VW не можеш да постигнеш чак такъв ефект без да си си откъснал главината преди това
Успех!
Не повече от 15-тина минути на джанта ако няма усложнения и не е страшно много крива и не се налага да я греят и т.н. за да я изправят ама ако е оригинална на VW не можеш да постигнеш чак такъв ефект без да си си откъснал главината преди това

Успех!
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
mr24 написа:Мерси за отговорите.
А ще препоръчате ли къде да я изправя? За северната част на София става въпрос. Как са в Диана, защото скоро може да имам път към Богров
В Диана незнам как работят ама съм недоволен от отношението им - в 17:30 казват,че не приемат коли,а работата беше за 5 минути и работното им време е до 18:00....после ми писаха извинително писмо защото пуснах оплакване до дирекцията им ама....така или иначе не ми свършиха работа.
Стори ми се скъпичко като слагах летните гуми понеже ме одраха много за тежести и баланс (те не влизат към безплатния демонтаж/монтаж) ама ако искаш питай.....на мен не благоволяват да ми вдигат телефона,обявен за контакти с тях в сайт-а им....
Аз ходих в един център срещу КАТ точно ама как се казва не помня - доста скъпо беше ама е денонощен и направиха всичко идеално за няма и 2 часа (взеха ми по 30лв на джанта ама си бяха добре криви - 14" са).
Иначе в Маргел работят добре (в Младост отстрани на булеварда за към Младост 2,3 и 4) и не е скъпо - по-ефтино беше от 30лв за 14-ка.
Иначе другаде нямам идея.
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Аз от радиал бягам! Мой приятел ходи там имаше си неончета под колата предупредил ги да внимават .... еми смачкали ги . Друг пример пресен на едната служебна кола като и сваляха гумата почнаха да я ритат супер зверски бяха забравили да развият единия болт и се скарахме добре, че ги видях на време. Сори за спама длъжен съм да си кажа. 

Колега,аз съм доволен от Диана.Изправях 2 джанти ама беше Януари,Февруари някаде и платих по лев за цол(2 15ки за 30лв.)Става въпрос за Диана-Пловдив,ама сега може да са дигнали тарифата.Нищо не пречи да питаш де,иначе аз съм си доволен от Диана,гумите също си ги взимам от тях.mr24 написа:Мерси за отговорите.
А ще препоръчате ли къде да я изправя? За северната част на София става въпрос. Как са в Диана, защото скоро може да имам път към Богров

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”