Колеги, да ви попитам нещичко.
Нормално ли е, да ми оценяват Полото за 3000, че и повече ЕВРО. Да, не бъркате и аз не бъркам.
Днес се обаждам до един застраховател и го питам колко ще ми струва, ако си застраховам Полото при него. Искам БулИнс. Той ме пита за година, коне и т.н. След като му казах каквото е нужно, той каза, че ще се обади. След 10-ина мин. ми се обажда и казва, че колата била (най-вероятно по шваке, което е НЕВЪЗМОЖНО 3550 ЕВРО). Аз = ШОК!
Обясних му, че до сега e билa застрахован за 3500 ЛЕВА. Човека каза, че нещо има грешка явно и ще попита в централата и т.н. Обади се отново след определено време и каза, че с много зор може да свали застраховката до 4600 лв. Но било почти невъзможно. Щял да направи компромис и т.н. В крайна сметка със зор 4600 лв.
Та, аз питам как е възможно, колата да съм я купил за 4500 лв. преди 2 г. и сега да искат да ми я застраховат за 4600 МИНИМУМ.
Нещо ме съмняват тия работи.
Полото е 98 г. 1.4 бензин 3 врати 55 KW.
Просто съвет.

Въпрос за каско
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
и аз моята я купих за 12 000, а я оцениха на 14 и малко...има си книжка отварят и според това което има ти слагат...мои приятели правят друго...просто не обявяват парктроник, ксенон фолио и т.н. неща които вдигат оценката...ако има климатроник и кажеш, че е климатик ще е по-малко така че намери си някой приятел да ти кажа как да си свалиш нещата...
- lavidaloca
- Автомобил: Seat Leon 1.9 tdi PD 1P
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”