Внимание-Разбиват Пасати в Люлин

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
rumentz
Автомобил: VW PASSAT
Двигател: AEK
Контакти:

Внимание-Разбиват Пасати в Люлин

Мнениеот rumentz » Сря 17 дек 2008 17:08

Аз съм въпросният пострадал колега от по долният пост.Първо да изкажа благодарности на хората отзовали се на помощ и най вече на Явката за навременната намеса-човече поканата за бира все още е в сила.Та на въпроса стъкло от В3 става за В4 със сигурност.Цените са от 50-150 в моргите в Люлин.В автостъкла Кобра не са ги зареждали скоро-пък и цена около 300лв как ви се вижда :roll: .Следователите от 9 рпу казаха че моята кола е 3тият разбит пасат за последните 24 часа на територията на Люлин като целта на крадците е машини и инструменти.Имало и разбит бус с машини Бош за над 3000 лв.Та колеги с Пасати-Препоръчвам ви да си прибирате ценните неща от бегажниците и да оставяте кората на багажника отворен да се вижди какво има вътре.А иначе радиото барабар с панела си стоеше непокътнато.Извинете ме за дългите словоизлияния но в момента се напивам от мъка а утре отивам да си купя пистолет за да карам копеленцата да се нас...т от страх :rocketwhore

mart
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mart » Сря 17 дек 2008 18:09

Здравейте колеги не е само за пасати като цяло за коли комбита с щори мене ми гепиха пасата Б5 преди месец но съм с астра комби след като на комшията аудито и на още едно субару им разбиха задните стъкла заради ценни инструменти и машини в багажника аз спрях да си дърпам щората. Ако набарам някои такъв наркоман ще му откина главата ше го е**.

ПОЗДРАВИ

П.П. И аз съм от Люлин

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”