ДАСКАЛЕ, оправи си заглавието бре
mod edit: Pichaga
Бързият написа:Даскале 1.6 101 коня , да ме извиняват колегите дето карат такива , ама не е читав мотор .Вечно имат някакъв проблем , бобината им е като консуматив , скъпа газова , проблеми с диференциал и скорости , и като капак на всичко никакъв вървеж .... по-слаб от 90-те коня на 1.8
kambone написа:Бързият написа:Даскале 1.6 101 коня , да ме извиняват колегите дето карат такива , ама не е читав мотор .Вечно имат някакъв проблем , бобината им е като консуматив , скъпа газова , проблеми с диференциал и скорости , и като капак на всичко никакъв вървеж .... по-слаб от 90-те коня на 1.8
Що за глупост)))))))) Не се обиждай, но май говориш на изуст. Единствения недостатък според моите скромни трийсетина хиляди километри с такава е, че няма шеста скорост за магистралата и бучи и прави разход защото е във високи обороти.
chefito написа:kambone написа:Бързият написа:Даскале 1.6 101 коня , да ме извиняват колегите дето карат такива , ама не е читав мотор .Вечно имат някакъв проблем , бобината им е като консуматив , скъпа газова , проблеми с диференциал и скорости , и като капак на всичко никакъв вървеж .... по-слаб от 90-те коня на 1.8
Що за глупост)))))))) Не се обиждай, но май говориш на изуст. Единствения недостатък според моите скромни трийсетина хиляди километри с такава е, че няма шеста скорост за магистралата и бучи и прави разход защото е във високи обороти.
като гледам не си със същият мотор...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта