но наскоро забелязах ,че едната крушка леко премигваше ,а сега започнаха и двете да премигват и то доста осезаемо.

ivankov написа:лятото си сложих ксенон на голфарата светеха си перфектно
но на скоро забелязах ,че едната крушка леко премигваше ,а сега започнаха и двете да премигват и то доста осезаемо.
та питането ми е проблема от крушките ли е почнали са да здават багажа или проблема е от балансите.
![]()
GREEN_lADY написа:ivankov написа:лятото си сложих ксенон на голфарата светеха си перфектно
но на скоро забелязах ,че едната крушка леко премигваше ,а сега започнаха и двете да премигват и то доста осезаемо.
та питането ми е проблема от крушките ли е почнали са да здават багажа или проблема е от балансите.
![]()
на мене даже едната почна да свети по-бледо....
GREEN_lADY написа: на мене даже....
GREEN_lADY написа: на мене даже....
vasstop написа:Има проблеми с е-мейл сървиса - много народ са с невалидни е-мейл адреси и понеже ползваме Гмейл като провайдер за мейла са ни ограничили.
Моля всеки да си провери дали е-мейл адреса в профила му е валиден.
Благодаря!
Моля всеки да деактивира опцията за нотификация по е-мейл за ЛС и да не се абонирате за нотификация при отговор в тема.
Поне докато решим проблема с блокировката в Гмейл.
ivankov написа:има ако ти го сложат от където си го купил ,а като си го сложиш сам не знам дали има
propparo написа:Проблема е в произхода на ксенона.
По-добре е да се запасиш с няколко комплекта и направо да сменяш всичко,защото сега крушките,после баластите..............
И без това цената на комплект HID вече е по 120-140 лева с всичко от ибея.
Все пак за танганайски ксенони,колкото изкарат,толкова.
ivankov написа:знам ,че се продават крушки по отделно но за балансите не знам
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта