за/против десните волани (обратна дирекция) в БГ
- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
за/против десните волани (обратна дирекция) в БГ
какво ви е мнението? моето лично мнение е, че такива автомобили би трябвало да е забранено да се регистрират в БГ!... за мен да караш такава кола, особено извънградско си е не само самоубийство, а направо убийство!... 

Последна промяна от DimoNN на Пет 26 дек 2008 13:37, променено общо 1 път.
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
Stefan написа:Все ми е таяа това дали е опасно или не, си зависи изцяло от водача
![]()

Аз съм твърдо против, поредната изгъзица на Англичаните, която е наложена в още няколко страни. Да си карат кола-подобните изчадия само във въпросните страни, ние изроди нещем да караме.
Ако държавата ни не вземе някви мерки по въпроса, много скоро ще им се наложи да обърнат движението и в нашата родина. То и без това е пълен хаос, представете си какво ще стане
.
Пресен пример за това е... онзи ден един с Английски Пасат тръгна срещу мен на теобразно кръстовище, че на всичкото отгоре се оказа и приятелче.
Ако държавата ни не вземе някви мерки по въпроса, много скоро ще им се наложи да обърнат движението и в нашата родина. То и без това е пълен хаос, представете си какво ще стане

Пресен пример за това е... онзи ден един с Английски Пасат тръгна срещу мен на теобразно кръстовище, че на всичкото отгоре се оказа и приятелче.
Последна промяна от morfei1 на Пон 22 дек 2008 18:56, променено общо 2 пъти.
- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
kriss4 написа:твърдо проти,трябва да се забрани със закон и само тези които идават на гости в българия да им е позволено,а не да се регистрират свободно

Последна промяна от DimoNN на Пон 22 дек 2008 19:02, променено общо 1 път.
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
DimoNN-е, DimoNN-е ти щом и за една каруца се замисляш как ще я изпревариш, какво да говорим за останалите МПС-та.
Всеки сам си преценя дали може да управлява такъв автомобил и дали може сам да се пази от останалите автомобили в пътната война
Ако приемем, че ти си едно камикатзе, което има книжка от няколко месеца и кара като Шумахер навсякаде, има ли значение аз с какъв волан (ляв или десен) ще съм насреща при наличието, че ти изпреварваш (с нормален волан) без никаква видимост и в един момент се окаже, че си в моето платно срещу мен
В такъв случай кой ще е виновен 
Всеки сам си преценя дали може да управлява такъв автомобил и дали може сам да се пази от останалите автомобили в пътната война

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”