Гледам едни голфета color edition целите в кожа
Кожен салон +/-
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Кожен салон +/-
Ако има колеги които ползват кожени салони да споделят какви са предимствата и недостатъците.
, а не съм карал на такива седалки и ми е интересно какви са отзивите.
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
ако нямаш нагреватели на седалките зимата също е кофти - много се втрвърдяват и държат много студено. Освен това ако колата не е добре поддържана почват да смърдят - преди няколко месеца гледах в една авто къща в Обеля една много яка Калибра 2000 16в. с бял кожен салон - беше върха ама вътре яко смърдеше почти на мърша и не знам дали това има оправяне. А лятото много се нагряват и ако нямаш клима няма сядане. За това пък много бавно се износват и не се цапат и въобще изглеждат много добре. Аз лично много харесвам кола с кожен салон 
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Абе то за миризмата на мърша не е само от салона... сигурно вътре е возено куче от предишния собственик... преди да го вземем нашия пасат, гледахве една друга такава, с обикновен салон от плюш, и миришеше на мърша... миризма на куче. Като поседиш една минута затворен, ти става кофти. И беше с по-ниска цена точно за това...
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако са с нагреватели екласика в жанра bowdown
друго си е да се разплуеш в кожицата
Обаче ако нямат зимата е приключение, особено някое моме с къса блузка като седне ии залепва.
Иначе за лятото не съм особено съгласен с вас. Ако се напече кожата от слънцето ти пали задника,От потта почваш да се пързаляш, ужас, обаче примерно сутрин като се качиш климата вътре е друг. Кожата държи хладинка и вътре не е задушно в колата както в обикновенните салони, а ако си мърлио и от несмрадлив материал да ти е салона пак може да го накараш да мирише.
за мене перфектнатра комбинация е
КоЖа+Нагреватели+Климатик
и става наи доброто
друго си е да се разплуеш в кожицата
Обаче ако нямат зимата е приключение, особено някое моме с къса блузка като седне ии залепва.
Иначе за лятото не съм особено съгласен с вас. Ако се напече кожата от слънцето ти пали задника,От потта почваш да се пързаляш, ужас, обаче примерно сутрин като се качиш климата вътре е друг. Кожата държи хладинка и вътре не е задушно в колата както в обикновенните салони, а ако си мърлио и от несмрадлив материал да ти е салона пак може да го накараш да мирише.
за мене перфектнатра комбинация е
КоЖа+Нагреватели+Климатик
и става наи доброто
- StreetThug16V
- Автомобил:
- Двигател:
Има некви нагреватели в Практикер по 17лв били.
Един приятел е на пазара на Горубляне и каза, че се били изтрепали да ги купуват, май били свършили, та се чака нова доставка.
Само се разшивала тапицерията, поставяш, пак зашиваш.
И сега имало голямо търсене за оригинални ключове за нагреватели, защото колите ги продават, все едно че са си така фабрично, много добре ставало.
А, и некъв парктроник купували по 80-90лв, много бил добър, та и той идва фабричен.

Един приятел е на пазара на Горубляне и каза, че се били изтрепали да ги купуват, май били свършили, та се чака нова доставка.
Само се разшивала тапицерията, поставяш, пак зашиваш.
И сега имало голямо търсене за оригинални ключове за нагреватели, защото колите ги продават, все едно че са си така фабрично, много добре ставало.
А, и некъв парктроник купували по 80-90лв, много бил добър, та и той идва фабричен.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”