Доставки на части от USA ,прави ли някой?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Доставки на части от USA ,прави ли някой?
Интересува ме някой прави ли доставка по заявка на разни чаркове,със съответното оскъпяване за труда, разбира се 

- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
На ъгъла на ул. "Юнак" и ул. "Григор Начевич" едни симпатяги (май са същите от бул. "Пенчо Славейков") са отворили офис/каса на "Оптиком" и са наплякали едни eBay-ски табели, гласящи, че доставят отвсякъде...
Мисля си да ги избъзикам някой път, за да видя какви главорезки цени ще ми обадят... Ей тъй, да им се посмея, на мен не ми трябват, ама някой пък може да се възползва от услугите им.

Мисля си да ги избъзикам някой път, за да видя какви главорезки цени ще ми обадят... Ей тъй, да им се посмея, на мен не ми трябват, ама някой пък може да се възползва от услугите им.

- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
На тези цените са най добри
освен това шипинга им е много ефтин,последното нещо което си поръчах ми излезе все едно е без тяхната печалба от 30%защото иначе шипинга щеше да ми е 28 долара а така платих само 6
Има някой неща за които си заслужава ,за други е дебеличко
Мога да направя анти-реклама на E-depot които ми дадоха цена за артикул от 1400 лв при положение че ломбард ми доставят същия продукт на 816 лв
ЕБАСИ горницата бих казал,продукта струваше 440 долара при курс 1,3лв

освен това шипинга им е много ефтин,последното нещо което си поръчах ми излезе все едно е без тяхната печалба от 30%защото иначе шипинга щеше да ми е 28 долара а така платих само 6

Има някой неща за които си заслужава ,за други е дебеличко
Мога да направя анти-реклама на E-depot които ми дадоха цена за артикул от 1400 лв при положение че ломбард ми доставят същия продукт на 816 лв

ЕБАСИ горницата бих казал,продукта струваше 440 долара при курс 1,3лв
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”