Сега е така голфчо е така с оригиналното окачване, но е по нисък от стандартно сигурно поради омекване на пружини и амортисъори и се опасявам, че ако сложа 40/40 няма да има промяна в стойката

Много ще ми помогнете за решението, ако качите снимки

bomber написа:Гледах тесняци с широкия нож 60/40 и ножа е на 3 пръста от земята....нестава за ежеднивна колаalpine написа:60/40 е най подходящо за добре изглеждаща ежедневка ... надолу вече си е екстремно
Няма ли някой снимка на голф с 40 40
e ама мен си ме кефи широкияalpine написа:bomber написа:Гледах тесняци с широкия нож 60/40 и ножа е на 3 пръста от земята....нестава за ежеднивна колаalpine написа:60/40 е най подходящо за добре изглеждаща ежедневка ... надолу вече си е екстремно
ами слагай тесен нож тогава пак седи много яко , да си личи че колата е ниска е не че предния спойлер е широк и стига земята
alpine написа:bomber написа:Гледах тесняци с широкия нож 60/40 и ножа е на 3 пръста от земята....нестава за ежеднивна колаalpine написа:60/40 е най подходящо за добре изглеждаща ежедневка ... надолу вече си е екстремно
ами слагай тесен нож тогава пак седи много яко , да си личи че колата е ниска е не че предния спойлер е широк и стига земята
да ма смоук едно е с широка броня и широк нож 60 40 друго е с тясна и широк 60 40-второто идва доста по нискоSmoke написа:60/40 си е екстра ...ножа е здрав и няма да те притеснява![]()
а тия маняци са с някакви хидравлични окачвания...
паркира и сваля да изглежда чук...после като тръгва си я вдига.
не карат така
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 48 госта