Как да опазим колата от крадци? Е това е въпроса. Какво още може да се направи освен поставяне на аларма и имобилайзер? И какво може да се направи ако колата бъде открадната, за по - лесното и намиране. Аз попаднах само на това но изглежда е доста стара темата http://www.segabg.com/online/article.as ... 8&id=00004
Мисля си за един вариант, но кажете вие ефективен ли ще е... става въпрос за GSM скрит в колата и настроен на безшумен и без вибрация режим, да приема автоматичен отговор на всяко обаждане и ако автомобила е откраднат да може да се проследи от полицията въпросният GSM.

Как да опазим колата от крадци?
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Можеш с GSM разбира се. Можеш и куп други работи да сториш. Можеш да наредиш рибарски куки тройки на малка възглавничка на шефьорската седалка, можеш да вържеш колата с верига за някой стълб или близък канал, можеш да спиш с пушка на балкона, можеш да си спадаш гумите всяка вечер като се прибираш и сутрин да си ги помпаш, можеш да си разхвърляш 10-15 имобилайзера и всякакви прекъсвачи, можеш да си спиш в колата (рискуваш и теб да те откраднат с нея), можеш да си вържеш ток към бравите, можеш да вържеш и една плочка C4 към идеята с GSM-ма (само се моли някой да не звънне по погрешка докато караш).
За можене може много работи. Факт е обаче, че кражби е имало, има и днес, ще има и утре ако ще да си държиш колата в хола до телевизора
За можене може много работи. Факт е обаче, че кражби е имало, има и днес, ще има и утре ако ще да си държиш колата в хола до телевизора

- Bubetooo
- Автомобил:
- Двигател:
groznika написа:Можеш с GSM разбира се. Можеш и куп други работи да сториш. Можеш да наредиш рибарски куки тройки на малка възглавничка на шефьорската седалка, можеш да вържеш колата с верига за някой стълб или близък канал, можеш да спиш с пушка на балкона, можеш да си спадаш гумите всяка вечер като се прибираш и сутрин да си ги помпаш, можеш да си разхвърляш 10-15 имобилайзера и всякакви прекъсвачи, можеш да си спиш в колата (рискуваш и теб да те откраднат с нея), можеш да си вържеш ток към бравите, можеш да вържеш и една плочка C4 към идеята с GSM-ма (само се моли някой да не звънне по погрешка докато караш).
Много се смях,ама си е прав!

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
groznika написа:Можеш с GSM разбира се. Можеш и куп други работи да сториш. Можеш да наредиш рибарски куки тройки на малка възглавничка на шефьорската седалка, можеш да вържеш колата с верига за някой стълб или близък канал, можеш да спиш с пушка на балкона, можеш да си спадаш гумите всяка вечер като се прибираш и сутрин да си ги помпаш, можеш да си разхвърляш 10-15 имобилайзера и всякакви прекъсвачи, можеш да си спиш в колата (рискуваш и теб да те откраднат с нея), можеш да си вържеш ток към бравите, можеш да вържеш и една плочка C4 към идеята с GSM-ма (само се моли някой да не звънне по погрешка докато караш).
да добавя , че като се прибере от бачкане може да я разглабя на части и да я пъха в буркани в мазътъ , а на сутринта отново да я сглабя ....
те крадат коли излезнали преди час от завода и не ги намират , нашия тръгнал голф да намира....
-
- Автомобил: corrado
- Двигател: pg
- Контакти:
абе занимаваш се с щуретий,ако толко се притесняваш пълно каско и си ти да я краднат.Аз нямам и не мисля да правя за кошница дето струва 2.5-3к едно че май май няма кой да се занимава и после като ми я дигне някой,няма да може да ме намери да ми я върне!!!! спя си спокойно и ич не ме е(ако е речено да я запаля,няма да я одавя)
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
- AERVWPOLO
- Автомобил:
- Двигател:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”