rosy написа:Интересно ми някой осъществява ли контрол върху автосервизите, подлежат ли въобще на такъвИли всеки може пред гаража си да сложи табелка сервиз, да облече работните дрехи, малко да се поомаца с масло и готова работа
dobrin написа:Не ти трябва фирма, за да имаш сервиз. Но ти трябва касов апарат и документ, удостоверяващ някаква техническа правоспособност, както и разрешение за ползване на съответното помещение за сервиз с всички произтичащи от това изисквания - санитарни, противопожарни и т.н.
От една страна данъчните, от друга ХЕИ, от трета ДНСК... Не знам да има някакъв специализиран орган, който да следи за правоспособността на лицето, което извършва услугите.
Gal написа:дали проверяват оторизираните сервизи?![]()
че да стигнат до кварталните...
Stivi написа:Органа сме ние притежателите на автомобили. Ако си закараш колата в някое такова "криминално" сервизче без да знаеш кой и какво прави там едва ли после ще ти стане по леко от това че ще го занимаваш с КЗП-то като не останеш доволен от "услугите" ?? Виж като ми кажат няколко човека че еди кой си е бог на TDI двигатели например и са доволни от него изобщо няма да ми пука как му изглежда сервиза и дали има някакви документи за тази работаТе тези лъскавите дето всичко им е изрядно могат да направят по-големи поразии по колата отколкото някой в личния си гараж !
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта