Здравейте колеги, обръщам се към Вас за помощ. На 25.12.2008 е открадното Уното на мой колега. Автомобилчето е бяло с 4 врати, модела след 1991 година, има зелени лепенки на задните калници и е с регистрационен № С 2873 КР. Моля ако някой случайно го види някъде, нека да ми звънне на 0885 061 999 Стоил. Колата е открадната от Младост 1 и силно се надявам да са се повозили и да са я зарязали пред някой блок.
Предварително благодаря за всяка помощ
Откраднато Уно
Re: Откраднато Уно
Абе групичката крадльовци от Младост, няма ли вече кой да ги хване и да им потроши кокалите 

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
morfei1 написа:Абе групичката крадльовци от Младост, няма ли вече кой да ги хване и да им потроши кокалите
Вече няколко съобщения заоткраднати коли и все от Младост

Дано се намери колата!А застрахована ли беше?
- Ikov_VR
- Автомобил: Vw Passat b5.5
- Двигател: AVF
- Контакти:
Дано не се сърди колегата ама си мисля че тази кола вече е разфасована,иначе невиждам за какво им е Уното
Че кой би откраднал Уно
На негово име ли е колата? Защото колега мен ме съмнява ,че някой на някой не се е издължил за тази кола и стария собственик си я е прибрал. Аз съм имал подобен случай с Пежо 205 86г. продадох го на изплащане на едно момче той ми плати една вноска и се скри . Един ден случайно я видях и с резервните ключове си я прибрах. Така ,че да не се е получило нещо подобно.

Колега илиян, с това си мнение обиждаш моят колега, а и искам да те информирам, че все още има свестни хора, които не крадат и си плащат сметките.
Моля оглеждайте се дано го видите някъде фиатчето
Моля оглеждайте се дано го видите някъде фиатчето
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”