Не се вижда много добре,но калника е навътре и отваря луфт към задната врата около 1см...поне това лесно се прави.Други последици се виждат и с просто око.Вече си намерих стоп-че благодарение на колегата Namesata

Случката - пътувам по Г.М Димитров от светофара за към КАТ към 4-ти км...спирам на пешеходна пътека за да пресече пешеходец в лява лента (един между двете платна и един от към спирката).Спирах от преди поне 50-60м понеже се пързаля много..и аз полека.Спрях,Опел Астра (2000+ година) зад мен не успя да спре,опита се да ме избегне от дясно,не успя понеже малко по-назад то мен имаше друг автомобил (пътна помощ)...удар в мен от страната на десен фар...удар от пътната помощ във вратите на Опел-а...в резултат Опел-а изхвърча от пътя и спря в спирката...като попътно удари жената,която чакше да пресече.....

На жената нищо и нямаше...по-скоро беше уплашена,Пасат-а се вижда в какво състояние е.Опел-а пострада доста сериозно и отпред и отстрани понеже влетя в Пасат-а и се намачка всичко по линия на целия десен фар поне 30-40см навътре...Пътната помощ разбира се - без щети освен някоя ужулена пластмаса.Не вървеше да снимам...затова си наснимах само моята кола после като сменях крушките.Чакахме КАТ да си вдигнат телефоните повече от 2 часа на студа (заето и на 4-те,които намерих) след което се споразумяхме всеки за каква сума има претенции и си тръгнахме...дотук добре...сега лошата страна на нещата :
-момичето от Астра-та (около 20-годиша) каза,че кара с изтекъл акт и книжка дефакто според закона няма....трябвало да ходи да си взима постановлението от КАТ.
-каза,че карала с около 100км/ч и се е ударила в мен с не по-малко от 60км/ч....толкова успяла да намали понеже преди това се движела в другата лента и късно ме видяла,че съм спрял ...
На това време с тази скорост...и да не бях спрял пак щеше да ме удари....

Разменихме си координатите всички участници в ПТП-то и свидетелите понеже решихме да си ходим и не е изключено в последствие да възникнат проблеми с някой от нас и виновната.
За КАТ нямам думи...звънях непрекъснато и на 4-те телефона...само заето...т.е. просто са ги зае*али отворени и никой не вдига.Стигнах дотам да звънна на 166 и оттам казаха,че няма какво да направят освен да изпратят линейка за пострадалата,понеже КАТ приема ПТП-тата...и не се възползвах от техните услуги...на 112 не съм и пробвал...нямаше да има съществен смисъл.
Та...внимавайте повечко като спирате (не,че не погледнах в огледалото ама...тя не беше зад мен.....) и...късмет!