Място за паркиране през деня - темата е за коша
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Място за паркиране през деня - темата е за коша
Здравейте, търся си място за паркиране в интервала от 9-18 (понеделник-петък) около паметника Левки, гр. София. Ако някой живее в региона и в този интервал е на работа или просто има подходящо място може да ми пише. Ще си платя за ползването на мястото, разбира се 

Последна промяна от genisi на Чет 19 мар 2009 14:48, променено общо 2 пъти.
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Място за паркиране през деня
Не разбирам,как ще плащаш за местото? Нали има синя зона,отиваш и си плащаш на тях.Даваш им 5 лева за деня и готово...
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Девойче , да си даваш така телефона не е много удачно
А там в преките , не може да няма безплатно някъде , ама незнам

А там в преките , не може да няма безплатно някъде , ама незнам
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
място в района има, но в 9 вече е много късно, около 8:15 - 8:30 вече са свършили
по ул. Панайот Волов и Врабча (от НДСВ-то до НСИ) ти е напълно безплатно ама към 8-8.30ч се позапълват местата. Ако там няма минаваш по Дондуков, вдясно по Кракра и после пак вдясно по една уличка тясна - "Лиляните" му викат нещо като читалище се пада май, не знам. Та зад него има цял паркинг, аз там спирах преди да ни направят в училище паркинг
"КВИ СИНИ ЗОНИ, КВИ ПЕТ ЛЕВА" както се пееше в една песничка, сори колега ама не се сдържах
BastunSelski написа:Не разбирам,как ще плащаш за местото? Нали има синя зона,отиваш и си плащаш на тях.Даваш им 5 лева за деня и готово...
"КВИ СИНИ ЗОНИ, КВИ ПЕТ ЛЕВА" както се пееше в една песничка, сори колега ама не се сдържах

- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е синята зона е факт.Като не си плати ще и сложат скоба.Иначе обикаля и си търси безплатното и не спирай пред гаражи 

дам така си е. А сега като каза гаражи, по Волов малко след като минеш Врабча има един гараж, дето всъщност май не се използва, щото там винаги има спрели автомОбили
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Благодаря на всички, но аз съм сравнително млад шофьор с нова кола (която вече е одрана няколко пъти не от мен) и не мога да паркирам особено успешно на високи третоари или на всякакви (разбирайте тесни и малки) места.
Ако реша цял ден да съм на синя зона, няма да е 5 лева, а 10 на ден.
В допълнение на това ще кажа, че и Дунав и 11 Август вече ще са синя зона и местата за паркиране в района свършват в 8:00. Аз живея в Горна Баня, което означава, че трябва да тръгвам в 6:45 за да мога да намеря свободно място за паркиране, затова предпочитам да дам малко пари, но да съм спокойна при паркирането и да не ставам 2 часа по-рано.
Така, че пак ще помоля ако някой може да ми помогне и е заинтересувах от мойто предложение да ми пише
Благодаря предварително
В допълнение на това ще кажа, че и Дунав и 11 Август вече ще са синя зона и местата за паркиране в района свършват в 8:00. Аз живея в Горна Баня, което означава, че трябва да тръгвам в 6:45 за да мога да намеря свободно място за паркиране, затова предпочитам да дам малко пари, но да съм спокойна при паркирането и да не ставам 2 часа по-рано.
Така, че пак ще помоля ако някой може да ми помогне и е заинтересувах от мойто предложение да ми пише
Благодаря предварително

еми тя Волов е еднопосочна и няма високи бордюри, само биеш лев волан и тва е. Зад Лиляните пък си е цял паркинг и си имаш място за маневриране. Все пак зависи и от колата де, ама аз лично (ФВ Лупо) досега когато и да отида, винаги съм намирал място за паркиране в това каре.
Идваш към 8 и нещо, паркираш си, обаждаш се да пием едно кафе в Онда до 9 и готово..
Идваш към 8 и нещо, паркираш си, обаждаш се да пием едно кафе в Онда до 9 и готово..

- emdless4
- Автомобил:
- Двигател:
genisi написа:Благодаря на всички, но аз съм сравнително млад шофьор с нова кола (която вече е одрана няколко пъти не от мен) и не мога да паркирам особено успешно на високи третоари или на всякакви (разбирайте тесни и малки) места.
Благодаря предварително
Алтернатива няма ли - маршрутки от Горна Баня до центъра поне, с рейсовете е ясно че е тегаво?
- Bubetooo
- Автомобил:
- Двигател:
Luper написа:Идваш към 8 и нещо, паркираш си, обаждаш се да пием едно кафе в Онда до 9 и готово..
А с мене кафе не искате да пиете

Успех с намирането на места за паркиране!

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Благодаря за предложението, ще пробвам тези дни. Паркинга се намира зад Линяна Димитрова (поне така останах в впечатение)
Все пак все още си остава в сила молбата ми
Все пак все още си остава в сила молбата ми

Bubetooo написа:Luper написа:Идваш към 8 и нещо, паркираш си, обаждаш се да пием едно кафе в Онда до 9 и готово..
А с мене кафе не искате да пиете![]()
![]()
![]()
еми ти нямаш проблеми с паркирането затова!

иначе заповядай всеки сутрин до към 9 в Ондата

намира се между НСИ, 1АЕГ и ЧПДГ Дом на Културата Средец а.к.а "Лиляните" - да бъдем по-конкретни 
вход - от ул. Кракра (която е еднопосочна - справка мап-а)

вход - от ул. Кракра (която е еднопосочна - справка мап-а)
Последна промяна от Luper на Пон 09 мар 2009 18:12, променено общо 1 път.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
ааааааааааааааааа
свалките на лични
свалките на лични

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”